APOWERSOFT ile ekranınızı kaydedin

Bilgisayar ekranınızı kayıt etme aracıdır.

16.08.2020
1.024
APOWERSOFT ile ekranınızı kaydedin

Bilgisayar ekranınızı kayıt etme aracıdır. Kullanımı ise oldukça basittir. Dilerseniz bilgisayarınıza indirerek program gibi, dilerseniz de siteye girdiğiniz anda kayda basla tuşuna basarak başlayabilirsiniz. Kayda basla dediğinizde sizden basit bir eklenti indirmenizi isteyecek. Bu eklenti bilgisayarınıza kurulduktan sonra ise kayıt menusu bir pencere seklinde görünecektir.
Bu pencerenin kenarlarından kayıt etmek istediğiniz alanı pencere kenarındaki karelere farenizin sol tuşuna basarak sürükleme yöntemi ile belirlemeniz gerekmektedir. Daha sonra altındaki ekran görüntüsünün üstüne tıklayarak ekran veya web kamerası seçeneklerinden ekran sekmesini secin. Hemen yanında mikrofon sekmesinden kendi sesinizi de kayıt etmesini istiyorsanız, sistem sesi ve mikrofon sekmesini seçmelisiniz. Sadece bilgisayardaki sesi istiyorsanız da sistem sesi sekmesini seçebilirsiniz. Hemen yanında mektup zarfı benzeri yerden dilerseniz pencere sekmesini sağa sola çekmek yerine tam ekran kaydet tuşu mevcuttur. Yanındaki kişiselleştir yazan yerden ise dilerseniz ekranı kaydetmesi gereken alanı elle de girebilirsiniz. Ben genelde elle belirliyorum bu alanı. Çark seklinde olan sekmeden ise videonun bilgisayarınızda kaydedilmesini istediğiniz yeri belirleyiniz. Burada da genelde ben masaüstünü gösteriyorum. Ayrıca dilerseniz kaydet beklet durdur gibi özellikleri tuşlara da kısa yol olarak atayabilirsiniz buradan. Hemen yan sekmesinde ise kaydediyor sekmesi vardır. Buradan da video formatını, fare stilini, )yani ekranda fareye tıkladığınızda nereye tıkladığınız belli olsun diye tıklama alanı belli olsun mu, olmasın mi ayarı) ses ayarı gibi özellikleri ayarlamanız da mümkündür. Ayar sekmesinin yanında bulunan daire içindeki eksi ve artılar ise, eksi çalışmaya devam etsin ama görünmesin, artı ise programı kapat ayarıdır.
Bir ucu yanar vaziyette olan sekmede ise ücretsiz video indirici, ses kaydedici gibi daha farklı araçlar için linkler bulunmaktadır.
Son olarak ilk yaptığımız program ayarlarını bir dahaki seferlerde yapmak zorunda değilsiniz. Web sayfasında kaydet butonuna bastığınız an, kaydetme menusu görünecektir…
Aracı tam olarak test etmedim, ancak herhangi bir kayıt suresi var midir bilmiyorum, eğer kullanan arkadaşlarımız varsa bu başlık altında yorumlara yazarlarsa tüm kullanıcı arkadaşlarımızı bilgilendirmiş olurlar. İyi kullanımlar… Tavsiye : Mustafa ATLI öğretmenimizdir…

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »