İSRAF ETME İNSAF ET E TWİNNİNG PROJESİ

09.02.2021
897
İSRAF ETME İNSAF ET E TWİNNİNG PROJESİ

Erzurum Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi/ Arzu Arpaçay ve Erzurum Türk Telekom Nurettin Toğçu Sosyal Bilimler Lisesi /Ayşe Kiraz hocalarımın kuruculuğunu yaptığı ,Eskişehir Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi /Nebahat Tetik ,Düzce Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/ Didem Özbakır , Erzurum Lisesi /M.Mutlu Arpaçay , Çağfen Koleji /Evrim Süreçli , Emine Ahmet Yeni Kız  Anadolu İmam Hatip Lisesi/Dilek Topaloğlu ,Konak Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi / Alican Kayaş ve Siirt Kurtalan Ekspresi Anadolu Lisesi Züleyha Aydın olarak kasım ayından itibaren ‘ İsraf Etme İnsaf Et’ Projesini 9 ortak okul ile yürütmekteyiz.4 aylık projemizin son ayına gelmiş bulunmaktayız ve birbirinden güzel etkinlikler oluşturduk.

Zaman, enerji, su, gıda, giyim, gibi ihtiyaçlarımızı karşılayan her alanda israf, yaşantımızın ne kadarını etkisi altına aldığı üzerine öğrencilerimizle çalışmalar yaptık.

Bu proje ile israfa yönelik farkındalıklarla beraber önleyici unsur olarak “insaf” kavramını temele aldık. Proje sürecinde öğrencilerde iyilik, yardımseverlik, adalet, paylaşma, gibi değer alanları oluştu. Ayrıca öğrenciler web2 araçları ile etkinliklerini sunma ve teknoloji kullanma konusunda bilgi sahibi oldular.

Kurtalan Ekspresi Anadolu Lisesi Almanca Öğretmeni Züleyha Aydın olarak bu projede öğrencilerimle birlikte yer almaktan mutluluk duymaktayım.

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »