PUBHTML5 ile 500 sayfaya kadar ücretsiz e-book

Pubhtml5 ile kolayca 500 sayfaya kadar e-kitaplar veya e-dergiler oluşturabilirsiniz. Sayfa çevirme efekti otomatik oluşmaktadır.

07.03.2021
10.090
PUBHTML5 ile 500 sayfaya kadar ücretsiz e-book

Pubhtml5 ile kolayca 500 sayfaya kadar e-kitaplar veya e-dergiler oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda embed kodları vasıtası ile proje sayfanıza veya web sayfanıza bu e-dergileri gömebilirsiniz. Tek kullanıcı ve 500 sayfaya kadar ücretsiz olan Pubhtml5 ile dergi oluşturduğunuzda uzun yıllar da silinmemektedir. Dergi içerisine video ekleme özelliği de mevcut olmasına rağmen, bu özelliği kullanmak için ücret ödemek zorundasınız.

Öncelikle siteye üye olmanız gerekmektedir. Daha sonrasında ise önceden hazırladığınız ve PDF haline dönüştürdüğünüz e-dergiyi Quick upload yazan yere tıklayarak yükleyebilirsiniz. Quick upload kısmına tıkladıktan karşınıza Upload menüsü gelecektir. Burada next tuşuna basarak devam edin ve yeniden açılan menüde artık yüklenizi yapabilir ve geri kalan ayarları da buradan yapabilirsiniz.

Upload kısmından Browse tuşuna basarak PDF olarak oluşturduğunuz derginizi yükleyebilirsiniz. Bu dergi dilerseniz word, powerpoint ile kendi bilgisayarınızda oluşturulup PDF’ye dönüştürülebilir. Veya Google slaytlar üzerinde işbirlikçi olarak hazırlanıp PDF olarak indirilebilir ve Pubhtml5 üzerine yüklenebilir.

Derginizi yükledikten sonra sizi book info kısmına atacaktır. Burada derginizin adını, açıklamasını ve kategorisini belirleyebilirsiniz. Eğer derginizin indirilebilir olmasını istiyorsanız o zaman altta Allow readers to download this PDF file kutucuğunu işaretlemeniz gerekmektedir.

Template kısmında ise ücretsiz olarak 4 adet dergi teması sunulmaktadır. Bunlardan dilediğinizi seçerek derginizin görünümünü belirleyebilirsiniz.

Theme kısmında ise derginizin arka planını ayarlayabilir veya boş bırakabilirsiniz. Son olarak advanced kısmında ise arka plan rengi, dergi sayfa çevrilirken sayfa efekti gibi ayarları yapabilirsiniz.

En altta create tuşuna bastığınız zaman derginiz oluşturulur ve size embed linkini verecektir. Embed this book tıkladığınızda en alta inin derginizin sayfa boyutnu ayarlayın ve STEPS bağlığı altından iframe(embed) kodunuzu alarak sitenize, sayfanıza ekleyebilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay ve pratik bir e-dergi yapma aracı olan Pubhtml5 ile oluşturduğunuz dergiler uzun süre sistemde kalmaktadır.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »