WONDERS OF WEB ETWINNING PROJESİ İLE EĞLENEREK ÖĞRENİYORUZ

16.05.2021
809
WONDERS OF WEB ETWINNING PROJESİ İLE EĞLENEREK ÖĞRENİYORUZ

WONDERS OF WEB PROJESİ SONA YAKLAŞIRKEN…

Selçuk ŞAHİN ve Lorena Vaiciuliene kuruculuğunda, İngilizce öğretmeni Medine Çatal Dere rehberliğinde 4.sınıf öğrencilerimizin yürüttüğü ‘Wonders of Web’ adlı eTwinning projesinde 68 okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından çeşitli web 2.0 araçları ile Proje etkinlikleri gerçekleştirilerek 3 ortak ürün ve 3 işbirlikçi ürün oluşturuldu.

BIT becerilerini geliştirmek, Web 2.0 araçlarının etkin kullanımını ve bilinçli ve güvenli internet kullanımını artırmak, Teknolojiyi eğitime entegre etmek, Öğrenmeyi ve öğretmeyi eğlenceli hale getirmek , Öğretmen ve öğrencilerin dijital uygulamalarla ilgili bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla oluşturulan projede öğrenci, öğretmen ve veli değerlendirme anketleri beklenen olumlu sonuçlara ulaştığımız görüldü.

Forum tartışmaları, Twinspace kullanımı, Sohbet odası görüşmeleri ve Öğretmen webinarları ile katılımcılar arası iletişim canlı tutuldu. Öğrencilere ve Öğretmenlere katılım sertifikaları takdim edildi. Proje sonu değerlendirme anketleri pandemi sürecinde projenin birçok olumlu etkilerinin olduğunu gösterdi. Teknolojinin müfredata entegre edilerek öğretilmesi kalıcı öğrenmeler sağladı.Pandemi sürecinde öğrencilerimiz ve aileleri evlerinde oluşturduğumuz dijital içeriklerimizi kullanırken kaliteli ve verimli zaman geçirdiler.Tüm katılımcılar çalışma sürecinin sonunda mutluluk ve mennuniyet duymuştur. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Çalışmalarımızı şu sosyal medya bağlantılarından inceleyebilirsiniz:

https://www.facebook.com/groups/157656862769482

https://wondersofweb.weebly.com/

https://wondersweb2.blogspot.com/

https://instagram.com/etwinning_wondersofweb?igshid=1xsbo2565uqkf

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »