MASALLAR BENİM İÇİN

13.06.2021
1.191
MASALLAR BENİM İÇİN

Masallar Benim İçin eTwinning projesi etkinliklerini tamamladı. Projemizin hedefi; unutulmaya yüz tutmuş, kültürel mirasımız Anadolu Masallarımızı öğretmek ve gelecek kuşaklara aktarmaktır.

Proje süresince 16 farklı uzman uzman masal öğretmen webinarlar ile öğrencilerimize masal anlattı. Masal öğretmenlerin yanı sıra müzisyenler, akademisyenler, meddah, vantrolog konuklarımız oldu. Her webinarda öğrencilerimiz farklı bir web 2.0 aracını aktif kullandılar. Oyun, ritim ve  el becerisi gerektiren birbirinden farklı aktiviteler gerçekleştirdik. Hem öğrendik hem öğrettik.

Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimi sağlandı. Disiplinler arası bütünlük oluşturuldu.

9 Türkiye, 1 Almanya’dan toplam 10 öğretmenin yürüttüğü projemizin sona gelmesinin hüznünü yaşıyoruz. Umarım önümüzdeki eğitim öğretim yıllarında da böyle güzel bir ekiple çalışma imkanımız olur.

Başta kurucularıma beni de bu güzel dopdolu projeye ortak ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Ardından da birbirinden kıymetli proje ortaklarıma sıcak, samimi, işbirliği ve yardımlaşmanın bu denli güzel olduğu bir ortam sağladıkları için çok teşekkür ediyorum.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »