ART GENERATOR ile yazdıklarınız yapay zeka ile resme dönüşsün

Art Generator herhangi bir betimlemenizi yapay zeka resimlere dönüştüren bir araçtır.

ART GENERATOR ile yazdıklarınız yapay zeka ile resme dönüşsün

Art Generator herhangi bir betimlemenizi yapay zeka resimlere dönüştüren bir araçtır. Örneğin : Bahçede duran araba veya havada duran inşaat gibi kelimeler yazdığınız taktirde size bunun resmini size yapay zeka vasıtası ile hazırlamaktadır. Ancak yazdığınız kelimeler ingilizce olmak zorundadır. Günde 5 resme kadar ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bu aracın kullanımı ise aşırı basittir.

Yapmanız gereken tek şey açılan sayfada sol altta kutu içerisine istediğiniz kelimeyi yazın ve altta create tuşuna basın. Yazdığınız kelimenin sanatsal bir resmini anında sol tarafta gösterecektir. Sol tarafta bulunan resmin hemen altında bulunan ok işaretine tıklarsanız da resminizi bilgisayarınıza indirecektir.

Eğer resmin üstüne yazı yazmak isterseniz de yine resmin altında kalem işaretine tıklayın ve açılan sayfada Text kelimesine tıklayın sizi bir resim edit sayfasına atacaktır ve burada da resmin üzerine başka resim veya şekil eklemeden tutun da yazı yazmaya kadar birçok değişiklik yapabilir ve üstte yine ok tuşuna basarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Özellikle ingilizce, görsel sanatlar gibi dersler için harika bir araç olarak ön plana çıkmaktadır. Veya okul öncesinde öğrencilerin yaratıcı kelime veya düşüncelerini görselleştirmek için kullanılabilecek bir araçtır.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »