DEEPMOTİON ANIMATE 3D yapay zeka ile kendi videolarınızdan 3D animasyon karakter oluşturun

Deepmotion yapay zeka vasıtası ile sizin videolarınızı yüz ve el takibi de dahil olmak üzere, tüm vücut hareketinizi yakalar ve bunu 3d robot animasyon modeline dönüştürür.

DEEPMOTİON ANIMATE 3D yapay zeka ile kendi videolarınızdan 3D animasyon karakter oluşturun

Deepmotion yapay zeka vasıtası ile sizin videolarınızı yüz ve el takibi de dahil olmak üzere, tüm vücut hareketinizi yakalar ve bunu 3d robot animasyon modeline dönüştürür. Yapmanız gereken tek şey ise kendi videonuzu sisteme yüklemek ve basit gerekli ayarları yapmaktır. Ücretsiz olarak size 60 kredi vermekte ve en fazla yatay video olarak 20 saniyeye kadar videolarınızı kabul etmektedir. Dikey videoları kabul etmemektedir. Ayrıca bu videolardaki karakteri .bvh veya .fbx dosyası olarak indirmeniz mümkündür. Bu sayede de bir 3d modelleme programı üzerine karakterinizi yerleştirerek kendi animasyon filmlerinizde kullanabilirsiniz. Unutmadan karakteri video olarak vermez. Eğer video olarak almak isterseniz ekran video yakalama programları vasıtası ile kayıt altına alabilirsiniz.

Öncelikle sayfaya üye olmanız gerekmektedir. Bunun için üst sağda sign up butonuna basın. Gmail üyeliği olmadığı için açılan sayfada adınız, soyadınız, mail adresiniz ve şirketinizin adını yazın ve altta animate 3d olan ilginizi ne tanımlar kısmından bir tanesini seçin ve yine altında deepmotion nasıl buldunuz sorunusunu cevaplayın ve ben bir insanım seçeneğini de işaretleyip get started butonuna basın. Şimdi mailinize gidin ve gelen linki tıklayın, açılan sayfada şifrenizi belirleyin, altta bir güvenlik sorusu seçip altına cevaplandırın ve hesabınızı tam aktif etmek için alttaki butona basın.

Üyeliğiniz tamamlandıktan sonra kullanıcı adınız ve şifrenizle sisteme girin ve ilk işlemimizi yapmak için Animate 3D yazan yere tıklayın, açılan sayfada sağ altta skip tuşuna basın. Şimdi burada ADD VIDEO CLIP yazan yere tıklayarak kendi videonuzu sisteme yükleyin ve bir süre bekleyin. Artık videonuz analiz edilmektedir ve bu videonuzun uzunluğuna bağlı olarak uzun veya kısa sürecektir.

Analiz bittikten sonra altında trim and crop yazan yerden dilerseniz videonuzu kesip kısaltabilirsiniz. Ancak şahsi fikrim bunu sisteme yüklemeden ona göre video çekmeniz ve kesinlikle 20 saniyeyi geçmediğinden emin olmanızdır. Şimdi sayfada en alta inelim ve create tuşuna basıp açılan sayfada da startjob tuşuna basalım.

İşlem tamamlandıktan sonra farenizin sol tuşuna basılı tutarak ekranı sağa sola çevirebilir, farenin orta tekerleği ile yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz. Ayrıca video ekranın sağ menüsünde kadın, erkek, şişman, zayıf karakterler görünecektir. Hangisine tıklarsanız ekranınızdaki karakter o olacaktır. Hemen altında ise download tuşunu göreceksiniz. Buradan da 3d dosya formalarından birini seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Alanında belki de ilklerden olan deepmotion bilişim dersinde 3D Modellemede kullanılabileceği gibi, özellikle beden eğitimi derslerinde öğrencilerin yapmaları gereken haraketleri doğru yapıp yapmadıklarını analiz etmek için kullanılabilir. Tabii diğer branşlarda da öncelikle eğlence amaçlı olmak üzere öğretmenlerimizin yaratıcıklarına kalmıştır.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »