Pika ile kısa yapay zeka videolar hazırlayın

Bir cümle yazın veya canlandırmak istediğiniz resminizi yükleyin, o sizin için hemen videoya dönüştürsün.

Pika ile kısa yapay zeka videolar hazırlayın

Pika art, yapay zeka vasıtası ile istediğiniz videoları oluşturabileceğiniz veya yüklediğiniz size ait bir resmi canlandırabileceğiniz bir araçtır. Kullanımı da oldukça basit olan pika aracında yapmanız gereken sadece oluşturmasını istediğiniz videoyu bir cümle ile yazmanız ve kısa bir süre beklemenizdir. Aynı zamanda oluşturduğunuz videoları bilgisayarınıza da indirebilmektesiniz. Ancak hazırladığı videoların süresi en fazla 3 saniye olmaktadır.

Öncelikle alttaki linki tıklayarak siteye gidin. Sağ tarafta sign in with google tıklayın ve mail adresinizle siteye giriş yapın. Sayfa yenilendiğinde görsellerin altında “Describe your story” yazan yere hazırlamasını istediğiniz videoyu bir cümle ile yazın. Ancak unutmayın ki cümleniz ingilizce olması tercihen daha iyi olacaktır. Ancak Türkçe yazdığınızda da başarılı bir uygulamadır. Sonrasında sağ tarafta bulunan yıldız butonuna basın. Videonuz kısa süre içerisinde oluşacak ve videonun üstünde ok tuşuna bastığınızda da bilgisayarınıza inecektir.

Eğer “Describe your story” yazan yerin hemen altında “Image or video” yazan yere tıklayıp bir resim yüklerseniz de o videoyu canlandırmaktadır. Derslerde öğrencilerin yazdığı bir masalı sahne sahne canlandırarak ve sonrasında bunu farklı bir video birleştirme aracı ile birleştirerek (örneğin camtasia, animaker vs.) ilginç içerikler üretebilir veya projelerde ortaklarınızla belki de işbirlikçi hikayeler oluşturabilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »