Mutluluk Sınıfı Projesi Etkinlikleri Devam Ediyor

19.04.2024
41
Mutluluk Sınıfı Projesi Etkinlikleri Devam Ediyor

Mutluluk düzeyi arttırılabilir, mutluluk öğrenilebilir ve benimsenen doğru perspektiflerle kalıcı olarak sürdürülebilir inancıyla yola çıktığımız Mutluluk Sınıfı (Happiness Class) eTwinning projemiz Işıktepe Rüveyde Dörtçelik İlkokulu 3.sınıf öğrencilerinin eğlenceli etkinlikleri ile devam ediyor.Türkiye,Polonya,Yunanistan ve Hırvatistan’dan ortaklarımızla Mayıs ayında tamamlanacak olan proje, katılımcı öğrenciler arasında kalıcı bağlar oluşturmayı ve mutluluğun evrensel bir dil olduğunu vurgulamayı amaçlıyor.

Projede işbirliği yapan ülkeler arasında kültürel alışveriş ve anlayışı artırmaya yönelik etkinlikler düzenleniyor.

Mutluluk Sınıfı, öğrencilere mutluluğun çeşitli yollarını keşfetme fırsatı sunuyor.Öğrencilerin mutluluğun çeşitli yollarını keşfetmelerini sağlamak için yaratıcı etkinlikler düzenleniyor.Öğrenciler, resim yapma, müzik dinleme, dans etme gibi farklı aktivitelerle mutluluğu ifade ediyorlar.

Projenin önemli bir hedefi de, öğrencilere mutluluğun sadece bireysel bir duygu olmadığını, aynı zamanda paylaşılabilir ve çeşitli şekillerde ifade edilebilir olduğunu öğretmektir. Bu amaçla, öğrenciler farklı kültürlerden gelen akranlarıyla etkileşimde bulunuyorlar.Birbirlerinin mutluluk anlayışlarını keşfediyorlar.

Mutluluk Sınıfı, öğrencilerin duygusal zekalarını ve empati yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=DgtGN_QJYOA&t=9s

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »