Attaroğlu ilkokulu öğrencilerinin yapay zeka destekli kültürlerarasi etwinning projesi 

29.05.2024
64
Attaroğlu ilkokulu öğrencilerinin yapay zeka destekli kültürlerarasi etwinning projesi 

Attaroğlu ilkokulunun Kasım 2023’ün ortalarında başladığı “ Nice to meet you, Let’s Know each other (Tanıştığımıza memnun oldum! Hadi Birbirimizi tanıyalım”) etwinning projesi eğitim-öğretim yılının bitmesiyle birlikte sona erecek.

Okulun etwinning kulübü öğrencilerinin İngilizce öğretmeni Görkem Doğan koordinatörlüğünde ve okul müdürü Zeki Alpaslan’ın destekleriyle Yunanistan İspanya, İtalya ve Polonya’daki akranlarıyla işbirliği yapiyorlar

Projenin amacı, ortakların ilgi alanlarını ilgilendiren konularda İngilizce dilinin gerçek iletişim ve işbirliği koşullarında kullanılmasıdır. Bireysel hedefleri, öğrencilerin 21. yüzyıl becerileri olan dijital becerilerini geliştirmede yapay zeka araçları da dahil olmak üzere çeşitli dijital araçların kullanımı yoluyla iletişim, işbirliği ve yaratıcılık becerilerinin geliştirilmesinin yanı sıra yeni teknolojiler hakkında bilginin geliştirilmesidir. Ayrıca, çeşitliliğe saygı ve farklı olanın eşit olarak kabul edilmesi, kültürlerarası eğitim ilkelerini takip eden ve katılımcı öğrencileri ve yarının vatandaşlarını çok kültürlü toplumlardaki hayata hazırlamak gibi çok faydalali amaçları da vardır.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »