JEDA.AI ile işbirlikçi pano, grafik, resim ve daha fazlası…

Jeda AI, işbirliği içerisinde zihin haritaları, yapay zeka resimler, akış diyagramları, zihin haritaları ve daha fazlasını oluşturabileceğiniz bir yapay zeka aracıdır.

JEDA.AI ile işbirlikçi pano, grafik, resim ve daha fazlası…

Jeda AI, işbirliği içerisinde yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz ve beyin fırtınası yoluyla bilgi ve içerikler oluşturup, analizler yapabileceğiniz harika bir yapay zeka aracıdır.

İçerisinde şablon analizinden, not alma, zihin haritaları oluşturma, akış diyagramları oluşturma, fikirlerinizi görsellere dönüştürme gibi bir çok özelliği barındıran Jeda, bizlere ücretsiz olarak 3 adet işbirlikçi çalışma alanı oluşturmamıza izin vermektedir.

Öncelikle sağ üst köşede sign in yazan yerden üye olmamız gerekmektedir. İçeriye ilk girişte size örnek bir şablon açacaktır. Buradan çıkış yapmak için ise sol üst köşede Jeda yazan yere tıklayıp ana menünüze dönebilirsiniz. Burada solda new Workspace yazan yere tıklayarak ilk çalışma sayfanızı açabilirsiniz.

Sayfamıza ortaklarımızı davet etmek için sağ üstte çark resmine tıklayın, açılan menüde Participants yazan sekmeye tıklayın. Burada workspaceurl yazan yerdeki linki kopyalayıp ortaklarınıza attığınızda sisteme giriş yapacaklardır. Ancak bu linki bilen herkesin girişine izin vermektedir. Eğer bunu istemiyorsanız ve sadece ortaklarınızın gelmesini istiyorsanız bu durumda (Allow Requests by Workspace URL) yanındaki butona tıklayıp bu özelliği kapatmanız gerekmektedir. Ve alttaki participants yazan yerdeki kutuya contributor seçili iken ortağınızın mail adresini yazarak onu davet etmeniz gerekir.

Kullanımı oldukça basit olan Jeda sağ üst alanda Kalem butonuna tıkladığınızda açılan menüden şekillleri, not kağıdını, metin şeçeneğini veya resim veya word dosyası eklemeyi seçerek çalışmalarınıza başlayabilirsiniz. Yapay zeka kullanarak çalışmak isterseniz de sayfanın alt orta kısmındaki kutuya (Örnek: Bana mevsimine göre yetişen meyveleri şema halinde yaz, veya Öğrenci başarısını etkileyen faktörleri Türkçe tablo halinde göster gibi) Türkçe komutlar yazarak tablo veya şemaları çok hızlı bir şekilde hazırlayabilir ve hazırlanan tablo üzerinde de değişiklikler yapabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz herhangi bir resmi bu kutuya yazarak getirmesini isteyebilirsiniz.

Sağ üst köşede aşağı ok resmine tıklayarak çalışmanızı resim olarak indirebileceğiniz gibi, yine sağ üstte çark butonuna tıklayıp, settings sekmesi altında aşağıya doğru indiğinizde Publish butonuna tıklayarak çalışmanızın paylaşım linki oluşturup dilediğiniz yerde paylaşabilirsiniz.

Tüm dersler için rahatlıkla kullanılabilecek ve gerçekten yapay zeka ile harika çalışmalar yapabileceğiniz Jeda, işbirlikçi bir yapay zeka aracı olması ile de, özellikle proje yapan ve ekip çalışması yapan kişiler için vazgeçilmez bir araç olarak ön plana çıkmaktadır.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »