IPICCY ile resimlerinizi düzenleyin

Harika bir resim işleme ve kolay yapma uygulaması…

IPICCY ile resimlerinizi düzenleyin

Ipiccy tek kelime ile mükemmel bir resim işleme aracıdır. Ancak Chrome, Opera gibi tarayıcıların 2020 sonunda Flash desteğini bitirmeleri sebebi ile tahminen kapanacaktır, ancak kapanmayıp farklı bir dönüşüme de gidebilir. Öncelikle Resimler üzerinde düzenleme yapmaktan tutun da resim kolaj yapmaya varana kadar harika işler yapabileceğiniz bu aracı şimdilik opera tarayıcısı ile açmanızı ve flash etkinleştirme izni vermenizi tavsiye ederiz. Chrome ile açılması az daha sıkıntılı olabiliyor, bu durumda sayfa açıkken web sayfasının yazılı olduğu yerin yanındaki kilit sekmesine tıklayın, site ayarlarına tıklayın ve açılan sayfada flash karşısındaki engelle yazan yeri izin ver yapın. Açtıktan sonra edit a photo tıklarsanız üstte open yazan yerden resminizi yükleyin ve sol tarafta bulunan menüden resminizi dilerseniz farklı efektlerle renklendirin, siyah beyaz yapın, yakma efekti veya bulanıklaştırma efektlerini kullanarak istediğiniz gibi düzenleyin. Tavsiyem rastgele bir resim yükleyin ve sol menüden ayarlarla oynayarak neler yaptığını inceleyin. Unutmadan yüz butonuna tıklayıp wrinkle remover tıklayıp ayarlarla oynadıktan sonra resmin üzerine gelip sol tuşa basılı gezdirirseniz bulanıklaştırma yapmış olursunuz.

Diyelim make a collage sekmesni tıkladınız, bu durumda sol menüden kaç resimli olmasını istiyorsanız o şablonu seçin. Solda add image yazan yere tıklayın ve resimleri yükleyin. Sonra yüklenen resimleri hangi kutucukta olmasını istiyorsanız sürükleyip bırakın.

Son olarak bilgisayarınıza indirmek için save tuşuna basın ve save my computer tıklayın ve bilgisayarınıza indirin. Ciddi manada çok kaliteli bir araç olan ipiccy indirmelerde reklam da koymamaktadır.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »