Z-A QUIZ GENERATOR oyun hazırlayın

Kullanımı oldukça basit çarkıfelek programında harf harf kutular içerisinde yazan kelimeyi, cümleyi veya ismi bulma oyunudur.

06.10.2020
8.554
Z-A QUIZ GENERATOR oyun hazırlayın

Kullanımı oldukça basit çarkıfelek programında harf harf kutular içerisinde yazan kelimeyi, cümleyi veya ismi bulma oyunudur. Sayfaya girdiğinizde Title of Quiz Yazan yere bir başlık yazın. Mesela Bu hangi ülkedir ? veya Bu hangi ünlüdür ? gibi. Sonra Input your term here yazan yere de her satıra başka bir kelime yazın. Mesela alt alta ünlülerin isimlerini. Sonrasında create tuşuna basın. Yeni sayfaya geçtiğinizde save tuşuna basın ki yaptığınız oyun kaydedilsin. Ancak save tuşuna bastığınızda bir şifre yazın ve enter tuşuna basın.  Edit kısmından yeniden düzenleme yapabilirsiniz. Embed kısmından link veya embed kodunu alabilirsiniz.

Oynanışı ise gayet basit. Start tuşuna bastığınız anda oyun başlar. Sırası ile kutulardaki harfler belirmeye başlar. İlk bilen kazanır. Sınıf içerisinde oynanabilecek güzel bir oyuna dönüşür. Online olarak yapmak isterseniz de canlı derste en kızlı el kaldıran söyleme hakkını elde eder. Her branş için rahatlıkla kullanılabilecek basit bir oyundur. Hazırlanması ise 2 dakika sürmektedir.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »