VOILA ile kendi resminizi 3D ye dönüştürün

Serkan ERİŞ öğretmenimizin tavsiyesi ile keşfettiğimiz bu araç ile kendi resimlerinizi 3D resimlere dönüştürebilirsiniz.

VOILA ile kendi resminizi 3D ye dönüştürün

Serkan ERİŞ öğretmenimizin tavsiyesi ile keşfettiğimiz bu araç ile kendi resimlerinizi 3D resimlere dönüştürebilirsiniz. Sadece android telefon ve tabletlerde kullanılabilir. Yapay Zekayı kullanarak fotoğraflarınızı eğlenceli çizgi film karakterlerine ve göz alıcı şaheserlere dönüştüren eğlenceli bir uygulamadır. Sadece 3D değil, aynı zamanda resimlerinizi rönesans resimlerine, 2D resimlere, karikatüre dönüştüren Voila aracı oldukça başarılıdır. Her dönüştürme sonrası bir reklam çıkmaktadır ve internetinizi kapatırsanız da dönüştürme yapmayacaktır. Yani her halikarda bir reklam izlemek zorundasınız ancak buna fazlası ile değmektedir.  

Yayacağınız işlem ise oldukça kolaydır. Telefon veya tabletinize yükledikten sonra uygulamanızı açın. Dönüştürmek istediğiniz formu seçin. Yani 3d ise altındaki kırmızı oka basın. Galeriniz açılacaktır hemen altında mavi buton kamera göreceksiniz. Ona basın. Tabii kamera galeri izinlerini vermeyi unutmayın. Kamera açıldığında aydınlık daire içerisine yüzünüzü getirin ve altındaki tuşa basın. Dönüştürme anında başlayacaktır. Ve bittiği anda reklam açılacaktır. Reklama sağ üst köşede çarpı işaretine basıp kapatın. Anında ekranda 4 resim brden görünecektir. Alttaki sekmelere tıklayarak bu resimleri tek tek de görebilirsiniz. İndirmek için ise üst sağda bulunan ok işaretine tıklayın ve en alt solda save tuşuna basın. Telefonunuza inecektir. Resminizi aydınlık bir ortamda çekin yoksa hata verebilir. Kullanımı oldukça kolay ve eğlenceli olan bir araçtır.

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »