TYPATONE yazdıklarınızı müziğe dönüştürün

Yazılarınızı müziğe dönüştürün.

TYPATONE yazdıklarınızı müziğe dönüştürün

Typatone yazdıklarınızı müziğe dönüştüren ilginç bir araçtır. Kullanımı oldukça basit olan bu araçta dönüştürdüğünüz müzikleri indirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sağdaki mavi alana tıklayıp klavyenizden dilediğiniz yazıyı yazmaktır. Sayfada her harfin bir nota karşılığı bulunmaktadır. Bu sebeple dilerseniz cümlelerin müziğini yapın, dilerseniz de anlamı olmayan cümlelerle kendi müziğinizi yapın.

Sol tarafta dilerseniz sesi kapatabilirsiniz yazarken. Ses kısmanın yanındaki nota işaretli butona her tıkladığınızda müziğin hızı değişmekte ve yavaşlamakta veya hızlanmaktadır. Onun yanında klasör resmine tıklarsanız da başka yerden aldığınız komple bir metni yapıştırabilirsiniz ekrana.

Aşağı ok butonuna tıklarsanız da yeni sekmede mp3 dosyası olarak açılacaktır ve farenize sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ya da açılan sayfada üç nokta üst üste olana tıklayın indir butonunu göreceksiniz.

Sola ok tuşuna basarsanız bu durumda da sayfa paylaşım linkini göreceksiniz. Yine embed yani web sayfanıza gömme kodu da buradadır.

Dilerseniz eğlence, dilerseniz ders esnasında ortamı neşelendirmek için kullanabileceğiniz bu araç ile rastgele harfler yazarak kendi müziğinizi de yapmanız mümkündür.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »