Lucky Cage ile sayı,isim veya soru çekilişleri yapın.

Kullanımı oldukça basit olan Lucky Cage ile sınıf içerisinde ve projelerinizde sayı, isim veya soru çekilişleri yapabilirsiniz. 

Lucky Cage ile sayı,isim veya soru çekilişleri yapın.

Lucky Cage bir android ve ios uygulamasıdır. Kullanımı oldukça basit olan Lucky Cage ile sınıf içerisinde ve projelerinizde sayı, isim veya soru çekilişleri yapabilirsiniz.

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra ilk olarak size reklam istiyormusunuz, istemiyormusunuz onu soruyor. ortadaki “No, I want to see ads that are less relevant” yazana tıklarsanız daha az reklam gösteriyor. Sonrasında da Agree seçerek uygulamaya giriş yapıyorsunuz.

Altta sağda çarka tıklarsanız arka plan rengini değiştirebilir, animasyon hızını arttırabilir veya dil seçeneğini değiştirebilirsiniz. Ancak maalesef Türkçe seçeneklerde bulunmamaktadır.

Eğer ana ekranda ortadaki daire içindeki ok seçeneğini tıklarsanız da çekiliş seçenekleri karşınıza çıkacaktır. Predefinied-Hazır listedir. Burada 1’den 300’e kadar sayı çekilişi yapabileceğiniz hazır seçenekler vardır. Dilediğinizi seçip dönen daireye bir kez tıkladığınızda düşen topu ve sayıyı görürsünüz.

Custom- boş kafes demektir. Burada Title kısmına çekiliş adını, altta touch to edit yazan yere de tıklayarak dilerseniz sayı, dilerseniz isim, dilerseniz de soru yazarak bir çekiliş şekli oluşturabilirsiniz. Örneğin sınıfta öğrencilere rastgele sorular sormak istiyorsunuz, buraya tek tek soruları yazarak bir liste oluşturabilirsiniz ve sınıfa girdiğinizde öğrenciler kendi sorularını rastgele seçmiş olurlar.

List-Liste seçerseniz de toplu olarak sayı, isim veya sorularınızı yazabilirsiniz. Ancak her yazdığınızdan sonra tamam tıklamak yerine klavyede enter tuşuna basmanız gerekmektedir.

Yaptığınız her çalışma sonrası çalışmalar otomatik kaydedilmektedir. Eğer birini silmek isterseniz de “cages to choose” sayfasına, yani ilk sayfaya gidip o çekiliş ismini bulup üstüne tıklayın. Burada edit yeniden düzenleme, en alt sağda da silme tuşunu göreceksiniz.

GOOGLE PLAY SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

APP STORE SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »