Languagetool ile ingilizce-almanca yazım hatalarınızı düzeltin

Languagetool ingilizce,almanca,fransızca,ruşça gibi dillerde yazdığınız metinlerdeki yazım hatalarını düzeltebileceğiniz bir web 2 aracıdır.

Languagetool ile ingilizce-almanca yazım hatalarınızı düzeltin

Languagetool ingilizce,almanca,fransızca,ruşça gibi dillerde yazdığınız metinlerdeki yazım hatalarını düzeltebileceğiniz bir web 2 aracıdır. Kullanımı oldukça basit ve Google Chrome üzerine eklenti olarak eklyebilmektesiniz. Ücretsiz versiyonda 10.000 kelimeye kadar ücretsizdir, ki bu gayet yeterli bir kelime sayısıdır. Maalesef Türkçe dil desteği yoktur, ancak özellikle dil dersleri esnasında öğrencilerimize doğru yazımı öğretmek için kullanılabilecek ve öğrencinin kendi yazım hatasını kendisinin düzeltmesine imkan tanıyan bir araçtır. Proje yazan öğretmenlerin de fazlası ile işine yarayabilecek bir araçtır.

Sadece insert text başlığı altındaki çizgili defter kısmına yazınızı yazmadan önce, hangi dilde yazınızı yazacaksanız sağ köşeden o dili seçmeniz gerekmektedir. Yazdıktan sonra ise copy kısmından kopyalayıp bilgisayarınızda word üzerine yapıştırma imkanınız da bulunmaktadır.

Son olarak check word document kısmından word’de yazdığınız yazıyı anında yükleyerek düzeltme imkanınız da bulunmaktadır.

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »