3 Adet Özel Kelime Bulma Oyunu Yapma Aracı

Sizin belirlediğiniz bir kelimeyi öğrencilerinizin tahmin ederek ve deneyerek bulmasını sağlayabileceğiniz Custom Wordle (Özel Kelime Bulma) oyunu yapım araçlarıdır.

24.06.2022
7.160
3 Adet Özel Kelime Bulma Oyunu Yapma Aracı

Sizin belirlediğiniz bir kelimeyi öğrencilerinizin tahmin ederek ve deneyerek bulmasını sağlayabileceğiniz Custom Wordle (Özel Kelime Bulma) oyun araçlarıdır. Oyunun hazırlanması ücretsiz ve sadece 1 saniyede yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bulunmasını istediğiniz kelimeyi yazmak sonrasında oluştur tuşuna basmaktır.

Aşağıdaki resimde oynanış şeklinin bir resmi bulunmaktadır. İlk sırada alttaki klavyeyi kullanarak kelimeyi yazıyorsunuz. Kelime yanlış ancak harfler doğru yerde ise yeşil renge bürünüyor. Eğer harf o kelime içinde varsa ancak yeri yanlışsa bu durumda ise sarı renge bürünüyor. Kelimeyi tamamladığınızda ise hepsi yeşil renge bürünüyor.

İlk aracımız https://mywordle.strivemath.com/ . Sayfaya girdiğinizde karşınıza çıkan menüde orta kısımda Enter Custom Word yazan yere bulunmasını istediğiniz kelimeyi yazın. ÖNEMLİ!!!! Eğer kelimeniz Türkçe ise o zaman üstte Language yazan yere tıklayın ve No dictionary tıklayın. Eğer bunu yapmazsanız o zaman kelimeyi tanıyamaz ve sürekli hata verir. Ayrıca kelime içerisinde Türkçe karakter kullanmayınız. İstediğiniz uzunlukta kelime yazabilirsiniz. Sonrasında Generate tuşuna basmanız gerekmektedir ve anında size paylaşım linkini verecektir. Altta copy link butonuna basın ve linki öğrencilerinize gönderin hemen oynamaya başlasınlar. Oyun oynarken 6 denemede bulmaları gerekmektedir.

MYWORDLE WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

İkinci aracımız https://wordle.danstewart.xyz/  ile deneme sayısını siz belirleyebilirsiniz. Word yazan yere kelimenizi yazın. Max Tries yazan yere deneme sayısını yazın. Hint yazan yere de dilerseniz ipucu kelimenizi yazabilirsiniz. Sonrasında altta create game butonuna basın ve hemen altında oyun sayfası linki belirecektir. Tıklamanız yeterlidir.

WORDLE WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Son aracımız maalesef Türkçe kelime kabul etmemektedir. İngilizce ve Almanca gibi dillerde yapılabilmektedir.

WORD RODEO WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Oyunlar tamamen ücretsiz olup dilediğiniz sayıda hazırlayabilirsiniz. Tüm branşlar için uygun web araçlarıdır.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »