ME-QR ile ücretsiz qr kod oluşturun

Ücretsiz Qr kod oluşturup istatistiklerini görebileceğiniz güzel bir araç.

28.08.2022
1.895
ME-QR ile ücretsiz qr kod oluşturun

Me-qr üye olduğunuzda 100 mb’ye kadar sınırsız ve ücretsz qr kod oluşturmanızı sağlayan bir web 2 aracıdır. Kullanımı diğerleri gibi kolaydır. Dilerseniz üyelik gerçekleştirmeden de qr kod üretebilirsiniz, ancak süresi tarafımızca test edilmediği için sınırsız olup olmadığı bilinmemektedir. Ancak üyelik gerçekleştirdiğiniz taktirde üretmiş olduğunuz qr kodları takip etme veya değiştirme imkanlarına sahip olmaktasınız.

Üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede create new qr yazan yere tıklayın. Açılan sayfada qr yapmak istediğiniz başlığı seçin. Bağlantı adresi, pdf, e-posta, mesaj, ppt, resim, metin, ses, vcard gibi birçok dosya türü için qr oluşturulabilmektedir. Özellikle pdf, powerpoint dosyalarını yükledikten sonra direk sistem üzerinden ppt paylaşımı yapılabilmektedir.

Başlık seçim sonrası içerik kategorinizi seçmeniz ve altında istenen yazı, dosya artık yaptığınız neyse girmeniz gerekmektedir.  Son olarak da qr kodu oluşturmak için ileri tıklamanız gerekmektedir. Çeşitli qr kod oluşturma seçeneği bulunmaktadır. Mesela additional text yazan yerden qr kodunuza beni tara gibi bir yazı buradan ekleyebilirsiniz. Yazı tipi, qr kod şekli vs. değiştirildikten sonra üst sağda next yazan yere tıklayın. Sizi ilk sayfaya atacaktır ve hazırladığınız qr kod yanında download qr seçeneğini göreceksiniz. Son olarak qr kodu indirirken png olarak indirin.

İlk sayfada qr kodun kaç defa tarandığı gibi istatistikleri görebileceğiniz gibi, yeniden değişiklik imkanını da kalem üzerine tıklayarak yapabilmektesiniz. Tabii oluşturma yanında qr kod okuyucusu da mevcut olan güzel bir uygulama.

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

GOOGLE PLAY SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

QR KOD OKUYUCU UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »