OYUNUNU ÇİZ ile kendi oyunlarınızı kendiniz çizin

Kendi oyununu çiz ve oyna

18.08.2020
5.426
OYUNUNU ÇİZ ile kendi oyunlarınızı kendiniz çizin

Oyununu çiz, asıl adı ile Draw Your Game kendi oyunuzu çizebileceğiniz ve oyunu oynayabileceğiniz bir uygulamadır. Kullanımı çok basittir. Çocukların hayal güçlerini kullanarak kendi oyun platformlarını çizerek hazırlamalarını gerektirir. Öncelikle uygulamayı indirip telefon veya tabletimize yüklüyoruz. Oyun türkçe açılacaktır. Yarat butonuna basıyoruz. Karşınıza resim, galeri ve çiz gelecek. Çiz yazan yere tıklıyoruz. Allta renk renk kalemler mevcut. Siyah kalem üzerinde rahatça yürüyebileceğiniz çizgiyi çizer, Yeşil kalem ile çizilen yerlerde yürüyemezsiniz, sürekli zıplarsınız, Mavi kalem ile çizilen yere geldiğinizde zemin düşer, tabii siz de beraber düşersiniz, Kırmızı kalem ile çizilen yer ise tehlike demektir, çarpılırsınız ve oyun biter. Yanında silgi ile dilediğiniz yeri silebilirsiniz. Daire içindeki 1 ise çizgi kalınlığıdır. Yükselttikçe çizgi kalınlaşır. Son olarak Artı işaretine tıklarsanız ekranı yakınlaştır, uzaklaştır gelir.

Şimdi bu kalemleri kullanarak inişli çıkışlı, zıplamalı, tehlikeli bir parkur çizin. Örnek :

sonra sağ köşede bulunan yeşil tik tıklayın. ve evet tuşuna basın. Bir tarama gerçekleşecek sonra sağda ok tuşuna basın. Açılan sayfada çizdiğiniz parkur ve adam belirecek ve adamın üstünde bir artı mevcut. O artıyı parmağınızla tutun ve oyunun ilk başlangıç noktasına sürükleyin. Bu oyunun ordan başlayacağı anlamına gelir. Hemen üstte oyunun adını yazacağınız yer var ordan oyununuza bir isim verin. Eğer devam sayfası yapmak isterseniz sağda bulunan 3 noktalı yere basın ve üzerinde + işareti bulunan resme tıklayın. Sayfa açıldığınızda ilk çizdiğiniz parkur gelecek onu silmeden devam parkuru çizin. Artık oyununuz tamam diyelim. Şimdi altta play tuşu var basarsanız oyunu hemen oynarsınız, eğer sağ köşede dünya resmine ve ardından yayınla butonuna tıklarsanız o zaman oyununuzu herkesin oynayabilmesi için yayınlamış olursunuz.

Hayal gücünüze bağlı olarak derse de entegre edilebilir. Örneğin, alttaki resme bakın. Oyun oynanırken 5 e dokunursanız oyun sonlanır. İyi günlerde kullanmanız dileği ile…

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

IOS UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »