STRUCKD ile kendi 3D oyunlarınızı hazırlayın

Kendi 3D oyununuzu hazırlayabileceğiniz ve oynayabileceğiniz bir uygulama…

STRUCKD ile kendi 3D oyunlarınızı hazırlayın

Struckd kendi 3  boyutlu oyunlarınızı hazırlayabileceğiniz ve oynayabileceğiniz basit bir android ve IOS uygulamasıdır. Grafikleri gerçekten güzel olan bu uygulamada dilediğiniz oyunları hazırlama imkanınız bulunmaktadır. Öncelikle oyunu cep telefonunuza veya tabletinize indirmeniz gerekmektedir. Uygulama kurulduktan ve açıldıktan sonra ülke seçimi ve doğum tarihi girilmelidir. (Doğum tarihini gerçek tarih girmek zorunda değilsiniz.) Bundan sonra alt solda profil tıklayarak gmail üzerinden üyeliğinizi gerçekleştirebilir ya da üye olmadan devam edebilirsiniz.

Öncelikle alt solda oyna yazan yerden başkalarının hazırladıkları oyunları oynayabilir, paylaşabilir veya kopyalamak seçeneği sayesinde kendiniz için kopyalayarak üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz.

İlk oyunumuzu hazırlamak için alt ortada bulunan kur butonuna tıklayın ve açılan sayfada Yeni bir oyun oluştur yazan yere tıklayın. Yükleme tamamlandıktan sonra iki parmağınızla ekranı yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz. Altta (+) artı işaretine tıkladığınızda da oyun platformunuzun üzerine dilediğiniz 3D nesneyi ekleyebilirsiniz. Bunun için önce öğeleri seçin ve öğeleri ekle tıklayın, sonrasında o nesneler ekranın altına gelecek ve parmağınızla sürükleyerek platform üzerine taşımanız gerekmektedir. Ekrana taşıdığınız karakterin kenarlarında sürükleyerek büyütebilir veya döndürebilirsiniz.

Eğer hazır olarak gelen oyun temasını beğenmezseniz sol üstte bulunan 3 çizgiye tıklayın ve Her şeyi kaldır tuşuna basın. Tamamen boş bir oyun alanı elde edeceksiniz ve tamamen kendi oyununuzu tasarlayabileceksiniz.

Oyunda eklediğiniz kahraman haricindeki nesnelerin üzerine tıkladığınızda en üstte konuşma baloncukları belirmektedir. Buna tıkladığınızda o nesne üzerine gizli yazılar yazılabilmektedir. Kahraman o nesneye temas ettiğinde de oyunda görünmektedir. Bu sayede oyun eğitici bilgilerle donatılabilmekte ve her branş için kullanılabilir olabilmektedir.

Oyununuzu tamamladıktan sonra üst sağda oyna tuşuna basın ve kendi oyununuzu oynayın. Son olarak oyna dedikten sonra publish yazan yerden oyununuzu paylaşabilirsiniz. Ancak oyunlar sadece uygulama üzerinde oynanabilmektedir.

GOOGLE PLAY SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

IOS SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »