PINUP işbirlikçi dijital pano

İnternetteki dijital panonuz. Padlet’e en iyi alternatiflerden birisidir.

21.08.2020
8.132
PINUP işbirlikçi dijital pano

Aynı padlet gibi dijital pano aracıdır. Kullanımı çok kolaydır. Üye girişi yaptıktan sonra sizi direk olarak boş bir panoya atıyor. Panonuzun adını değiştirmek isterseniz hemen üst solda isim yazan yere tıklayıp pano adınızı yazınız. Yanında alt alta 3 çizgiye tıkladığınızda ise pinup ile hazırlanmış tüm panolarınızı görebilir ve tüm panolarınız arası hızlı geçiş yapabilirsiniz. Üst orta kısımda daire içindeki + işaretine basarsanız yeni bir pano oluşturmuş olursunuz. Silme, arka plan değiştirme ve sayfa düzeni butonları yan yana durmaktadır. İşbirlikçi çalışma yapmak için, dilerseniz sayfa adresini dilerseniz de iki adam resmini tıklayıp linki alabilirsiniz. Az daha sağa gittiğinizde kilit simgesi var. Buna bastığınızda sayfayı özel yapabilir veya gelenlerin yazmasını engelleyebilirsiniz. Canvas is Public tıkladığınızda Privat yani özel olur. Canvas is editable yazan yere tıklarsanız Canvas is view only olur ve kimse yazamaz.

Ekranın en sağına gittiğinizde mavi daire içinde artı işareti not kağıdı eklemek anlamına gelir. Hemen altında resme tıklarsanız bilgisayarınızdan resim yükleyebilirsiniz. Alttaki bulut simgesi ise dropbox üzerinden dosya almanız içindir, ben pek kullanmadım. En altta kamera resmi ise youtube veya vimeo üzerinden video eklemek içindir.

İlginç bir bilgi size, ki bu özelliğini çok seviyorum. Eğer resim eklediğiniz yere tıklar ve word eklerseniz de o word dosyasını size resimmiş gibi ekler, okuyabilir ve indirebilirsiniz.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »