DRAW.CHAT işbirlikçi beyaz tahta

Draw.chat öğrencilerinizle birlikte dilerseniz resim, dilerseniz çalışma, dilerseniz canlı ders işleyebileceğiniz ücretsiz ve işbirlikçi bir web aracıdır.

DRAW.CHAT işbirlikçi beyaz tahta

Draw.chat öğrencilerinizle birlikte dilerseniz resim, dilerseniz çalışma, dilerseniz canlı ders işleyebileceğiniz ücretsiz ve işbirlikçi bir web aracıdır. Sayfaya girdiğinizde Start new Whiteboard yazan yere tıklayın ve sayfanın linkini öğrencilerinizle paylaşın. Dilerseniz en solda bulunan share this sketchpad butonuna tıklayarak QR kodunu da öğrencilerinizle paylaşabilirsiniz.

Sayfaya girdiğinizde en sağda bulunan yerden kameranızı ve mikrofonunuzu aktif ederek canlı derslerinizi işlemeye başlayabilirsiniz. Hemen altında Type a message yazan yerden de öğrencilerinizle yazılı sohbette bulunabilirsiniz. Sol alt köşede 1 yazan yerin yanındaki + işaretine basarak yeni sayfalar açabilir ve her sayfada başka bir öğrencinizin çalışma yapmasını isteyebilirsiniz. Siz de o sayfaları tek tek inceleyerek çalışmalarını takip edebilirsiniz.

Üstte kalem butonları ile çizimler yapabilir, T butonuna tıklayarak yazılar yazabilir yanındaki resim butonuna tıklayarak sahne üzerine resim yükleyebilirsiniz. Eklediğiniz görseller üzerine çizimler yaparak da anlatımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Üst sol tarafta export to png butonuna tıklayarak da sayfaları resim olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Üst orta kısımlarda bulunan örümcek ağına benzer butona tıklayarak da kendi mandala çizimlerinizi yapabilirsiniz.

Online olarak işbirlikçi çalışmalar gerçekleştirebileceğiniz draw.chat uygulaması tamamen ücretsiz olup her derste rahatlıkla kullanılabilir.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »