SNAPPA ile afiş,kartpostal yapın

Snappa her yönü ile kaliteli afişler ve kartpostallar hazırlayabileceğiniz bir web 2 aracıdır. Maalesef işbirlikçi değildir. Ancak tek kullanıcı için ayda 3 adet reklamsız afiş indirme izni vermektedir.

08.11.2020
7.277
SNAPPA ile afiş,kartpostal yapın

Snappa her yönü ile kaliteli afişler ve kartpostallar hazırlayabileceğiniz bir web 2 aracıdır. Maalesef işbirlikçi değildir. Ancak tek kullanıcı için ayda 3 adet reklamsız afiş indirme izni vermektedir.

Öncelikle sağ üst köşede Get started Free yazan yere tıklayın ve kullanıcı adı, mail adresi ve şifre yazarak üye olun. Sayfaya girdikten sonra ise hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.

Dilerseniz bir şablon üzerinden dilerseniz de boş bir şablonu kendiniz oluşturarak afişlerinizi hazırlayabilirsiniz. Altta social media post yazan yerden boyutları seçebileceğiniz gibi, en üstte custom graphic size yazan yerden kendi afiş boyutlarınızı yazarak da çalışmaya başlayabilirsiniz.

Boyutunuzu seçtikten sonra create from scratch diyerek boş bir şablon da açabilirsiniz, hazır bir template seçerek de çalışabilirsiniz. Biz boş bir şablon seçerek anlatalım.

Sayfa açıldığında üst solda untitle design yazan yere tıklayarak çalışmanızın adını değiştirebilirsiniz.  Menüler sol taraftadır. Bkgrnd yazan yerden arka plan resimlerini veya renklerini seçebilir veya yükleyebilirsiniz. Yüklemek için upload yazan yerden upload an image butonuna tıklayın ve resminizi yükleyin. Sonrasında resme tıkladığınız anda arka plan olarak sayfada belirecektir.

Hemen yanında effect kısmından ise resmin ton, parlaklık, bulanıklık gibi ayarlarını yapabilirsiniz. Hatta projelerinizde kullanmak için resimleri hafif bulanıklaştırma dahi yapabilirsiniz.

Text yazan kısımdan ise yazmak istediğiniz yazı tiplerini seçebilirsiniz. Tıkladığınızda solda yazının özellikler menüsü gelecektir. Boyutunu, yazı karakterini veya yazıya gölge ekleme gibi özellikleri buradan yapabilirsiniz.

Graphics kısmından ise grafik resimler seçebilir veya yükleyebilirsiniz. Eğer afiş üzerine daha fazla resim eklemek isterseniz de bu kısımdan yükleyin ve afişe ekleyin arkadaşlar. Son olarak shapes kısmından da afişinize şekiller ekleyebilirsiniz.

Afişinizi çıktı almak için ise Sol köşede bulunan dowload kısmına basarak alabilirsiniz. Ayrıca yanında share butonu bulunmaktadır, ancak buradan sadece facebook, twitter gibi hesaplarınızı bağlamak için izin verebilmektesiniz, yani size paylaşım linki vermemektedir. Eğer afişinizin boyutu hoşunuza gitmedi ise üstte resize yazan yere tıklayarak anında başka bir boyuta dönüştürme imkanınız bulunmaktadır.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »