FOTORAM ile kolaj yapma

Fotoram fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz veya kolajlar yapabileceğiniz tamami ile ücretsiz bir araçtır. Aynı zamanda Türkçe dil desteği de bulunmaktadır.

18.11.2020
15.280
FOTORAM ile kolaj yapma

Fotoram fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz veya kolajlar yapabileceğiniz tamami ile ücretsiz bir araçtır. Aynı zamanda Türkçe dil desteği de bulunmaktadır. Ancak işbirlikçi değildir.

Üyelik gerektirmeyen fotoram sayfasına girdiğinizde bir fotoğraf düzenle, kolaj oluşturma ve sanat fotoğrafı oluşturma sekmelerini göreceksiniz.

İlk olarak fotoğraf düzenleme sayfasına girdiğinizde sizden fotoğraf yüklemenizi istemektedir. Ekrana tıkladığınız anda fotoğrafı bilgisayarınızdan yükleyebilirsiniz. Fotoğraf yüklendikten sonra fotoğrafı boyutlandırma, kırpma, bulanıklaştırma vs. daha birçok özellik alt menüde görünecektir. Yapmak istediğiniz özelliğe tıklayın ve hemen üstünde o özelliği uygulayabileceğiniz sekmeler veya sürükleme butonları görünecektir. Buralar ile oynayarak resimlerinizi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. En altta ise efektler, dokular, metin ekleme, clipart ekleme ve çerçeve ekleme özellikleri bulunmaktadır. Buradan da resimlerinize efektler uygulayabilir, yazılar yazabilirsiniz. Üst ortada kaydet tuşuna bastığınız zaman da jpg veya png formatında tamamladığınız resimleri indirebilirsiniz.

Kolaj oluşturmaya tıklarsanız en alttan oluşturmak istediğiniz kolaj şeklini seçin, yani kaç fotograflık kolaj yapacaksanız onu seçin unutmayın sağ tarafa doğru oka tıklayarak farklı şekiller de görebilirsiniz. Şeklinizi seçtikten sonra resmin üzerinde bulunan ( + ) artı işaretlerine tıklayarak resimlerinizi karelerin içerisine yerleştirin. Tamamladığınızda yine üst ortada kaydet tuşuna basarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Unutmadan yapmış olduğunuz kolaj resmini indirdikten sonra editör üzerine alarak özel efektler de uygulayabilirsiniz.

Son olarak sanat fotografı oluşturmaya tıklarsanız da yüklediğiniz resimleri altta anime, colorful gibi sekmelere tıklayarak sanatsal bir forma dönüştürebilirsiniz. Sağ taraftaki ok işaretine tıklayarak daha fazla sanatsal özellik görebilirsiniz. Son olarak eğer sağ taraftaki ok işaretine basarak ileri gittikten sonra baştaki özelliğe dönmek isterseniz Klavyenizde sol ok tuşuna basın..

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »