ARTFLOW – Yapay zeka ile Voki benzeri animasyonlu karakterler seslendirin veya cümlelerinizle resim yapın.

Yapay zeka ile ister Voki benzeri animasyonlu hikayeler oluşturun, isterseniz hayalinizi yazarak resme dönüştürün.

ARTFLOW – Yapay zeka ile Voki benzeri animasyonlu karakterler seslendirin veya cümlelerinizle resim yapın.

Artflow yapay zeka destekli Voki benzeri animasyonlu hikayeler oluşturabileceğiniz, aynı zamanda da yazdığınız cümle veya betimlemeye göre resimler oluşturabileceğiniz bir araçtır. Şu an için tamamen ücretsiz olan Artflow kullanımı da oldukça basittir.

Öncelikle üst sağda Artflow katılın butonuna tıklayın ve üye olun. Tavsiye olarak yine gmail ile üyelik tavsiye ediyoruz. Açılan sayfada da Şartları kabul et butonuna tıklayın.

Üye olduktan sonra üstte İmage Studio ve Video Studio butonları var. Eğer yazdığınız cümlelerle resim yapmak isterseniz İmage Studio tıklayın. Açılan sayfada solda Generate altında mekanınızı seçmeniz lazım ve altta prompt yazan yere de cümlenizi yazın. Örneğin : “Gökyüzünde salınarak uçan mavi kazaklı ördek.” Ancak bu cümleyi kesinlikle ingilizce olarak yazmalısınız yoksa algılamayacak ve alakasız bir resim çıkaracaktır. Tamamlandığında sağ tarafta size 4 farklı resim gösterecektir. Resmin birinin üstüne geldiğinizde action görünür ve tıkladığınızda beğendiğiniz resmin varyantlarını bulmasını isteyebilirsiniz. Beğendiğiniz resme büyük sayfada açılacak ve resme sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza alabilirsiniz.

Eğer video studio tıklarsanız açılan sayfada sol menüden scene yani sahnenizi seçin, eğer daha önce kendi resminizi türettiyseniz bu resimler de orada görünecektir. Sahnenizi seçtikten sonra Character tıklayın, yine eğer yapay zeka ile bir karakter türettiyseniz sol menüden seçebilirsiniz, yoksa da solda örnek karakterlerden birini seçin. Seçtiğinizde ekranda daire içerisinde görünecektir, dilediğiniz yere sürükleyebilir veya köşelerinden küçültebilirsiniz. Bittiğinde dialogue tıklayın. Ancak Türkçe desteklenmediği için İngilizce cümle yazmanızı tavsiye ederiz, fakat hiç cümle yazmadan kendi sesinizi Uploads kısmından ses dosyası olarak ekleyebilir ve bu sorunu aşmış olursunuz. Eğer cümle yazdıysanız sol menüden konuşmasını istediğiniz kişiyi seçebilirsiniz.  Alttaki kutu içerisine karakterin söylemesini istediğiniz cümlelerinizi yazın ve son olarak effect tıklayın. Burada dilerseniz ekran filtresini seçebilirsiniz. Son olarak üst sağda export tıklayın. Açılan menüde bir başlık yazın ve altta tekrar export video butonuna tıklayın. Kısa bir süre sonra videonuz oluşacaktır. Videonuz oluştuktan sonra üstüne tıklayın ve açılan sayfada videonun altında download tuşunu göreceksiniz ve bilgisayarınıza indirebileceksiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »