UNSCREEN ile videoların arka planını temizleyin

Videolarınızın arka planını temizleyebileceğiniz bir web aracıdır.

UNSCREEN ile videoların arka planını temizleyin

Videolarınızın arka planını temizleyebileceğiniz bir web aracıdır. Arka planını temizlediğiniz videoları yine video formatında indirmek isterseniz sizden ücret istemektedir. Ücret ise 3 dakikalık video 9 dolardır. Bunun yerine videonuzun arka planını temizleyip, ücretsiz gif (hareketli resim) olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Arka plan temizleme konusunda gerçekten çok iyi iş çıkarmaktadır. Ancak videodaki arka planı kendi algoritması çerçevesinde temizlediği için, çektiğiniz videonun arka planının mümkünse düz renk olmasına dikkat edin. Ayrıca yüklediğiniz videoların 5 saniyesini temizlemektedir bunu da unutmayınız. Fakat üye olursanız bu durumda 10 saniyelik videoları ücretsiz hareketli resim olarak indirmenize izin vermektedir.

Sayfaya girdiğinizde upload clip yazan butona tıklayın ve videonuzu yükleyin. İşlem tamamlandığında arka planı temizlemiş olacaktır. Hemen altta select file kısmına tıklayarak da kendi istediğiniz arka plan videosunu veya resmini anında yükleyebilir ve ekleyebilirsiniz.

İşleminiz bittikten sonra solda buluna download tuşuna basın ve  gif seçeneğine tıklayın anında hareketli resminiz bilgisayarınıza inecektir. İnen haraketli resme de dilerseniz farklı araçlar vasıtası ile sesler de ekleyebilir ve yapmak istediğiniz video arka plan silme işlemlerini daha hızlı yapabilirsiniz.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »