Photocollage ile yüksek kalite kolaj yapın

Photocollage kullanımı oldukça basit ve yüksek çözünürlükte ve kalitede resim kolajlar yapabileceğiniz bir web aracıdır.

Photocollage ile yüksek kalite kolaj yapın

Photocollage kullanımı oldukça basit ve yüksek çözünürlükte ve kalitede resim kolajlar yapabileceğiniz bir web aracıdır. Sayfaya ilk girdiğinizde resimlerinizi drag and drop your images (browse) yazan yere tıklayarak yükleyebilirsiniz. Resimler yüklendikten sonra dilerseniz autocollage yazan yere tıklayarak hepsini anında düzen içerisine alabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem Template yazan yere tıklamanız ve burada bulunan şablonlardan beğendiğinizi seçmenizdir. Çünkü burada gerçekten harika şablon örnekleri mevcut.

Resimlerinizi düzenledikten sonra dilerseniz +T yazan yere tıklayarak üzerine yazı yazabilirsiniz veya hemen sağında Stickers kısmından kolajınız üzerine çeşitli emoji veya stickersler ekleyebilirsiniz. Açılan menüyü kapatmak için sağ üstte çarpı işaretine basmayı unutmayın.

Son olarak sol başta collage yazan yere tıklayın ve save as image HD yazan yere tıklayın, resminize bir isim verin ve save tuşuna basın. Yükleme tamamlandığında da download tuşuna basıp resminizi bilgisayarınıza indirin. Burada png olarak dönüştürme yaparsanız arka planı temizlenmiş kolajlar indirirsiniz. Dilerseniz de collage altında set backrounds tıklayarak kolajınıza arka plan resmi veya rengi de ekleyebilirsiniz.

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »