GANDR ile resimlerinizi kolajlayın

Gandr bir android ve IOS uygulamasıdır. Hızlı ve kolay bir şekilde resimlerinizi kolajlayabilirsiniz.

GANDR ile resimlerinizi kolajlayın

Gandr hem bir web 2.0 aracı, hem de android ve IOS uygulamasıdır. Hızlı ve kolay bir şekilde resimlerinizi kolajlayabilirsiniz. Uygulamayı indirip telefonunuza veya tabletinize kurun.

ÖNEMLİ BİLGİ : İlk açtığınızda ve her giriş yaptığınızda size 7 gün deneme ister misiniz diye sorar, ona sakın tıklamayın. Sağ üstte çarpıya veya close tuşuna basarak o sayfayı kapatın.

Sonrası ise çok kolay. Altta galeriden resimlerinizi seçin, siz seçtikçe otomatik kolaj içerisine ekleyecek resimleri. Resimleri ekledikten sonra eklenen resimlerin üzerine bir kez tıklayın ve parmaklarınızla resimleri o kare içerisinde kaydırabilir veya büyütüp küçültebilirsiniz.

Üst sağ köşede Next tuşuna basarak bir sonraki bölüme geçiniz.. Burada altta dilerseniz Layout kısmından kolaj görünümünü değiştirebilirsiniz.  Ratio kısmından resim boyutları ile oynayabilirsiniz. Border kısmından color-renk seçip, width kısmından ise Çerçeve çizgisinin boyutunu kalınlaştırıp, inceltebilirsiniz. Text kısmından resme yazı yazabilir, Randomize basarsanız da resimlerin yerlerini rastgele değiştirebilirsiniz. En sonda ABS özelliği ücretlidir, onunla işlem yapmaya gerek yoktur.

Kolajınızın her şeyini yaptıktan sonra üst sağ köşede Save tuşuna basın, açılan menüde de Save Free tuşuna bastığınız anda resim galerinize indirilmiş olacaktır.

Hızlı ve pratik olması, ayrıca dilediğiniz kadar resmi birlikte kolaj yapabilmeniz dolayısı ile çok iyi bir kolaj aracı olarak karşımıza çıkmaktadır.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

IOS UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »