Obliks ile kendi karikatürünüzü yapın

Kendi karikatürünüzü veya öğrencilerinizin karikatürlerini oluşturabileceğiniz bir uygulama.

14.01.2021
10.098
Obliks ile kendi karikatürünüzü yapın

Bire bir Mirror uygulaması ile aynı olan bu uygulama ile kendi karikatürünüzü, fotoğrafınızı çekerek otomatik oluşturabilmektesiniz. Öncelikle uygulamayı indirin ve açtığınızda sol üst köşede kalem işaretine tıklayın, açılan menüde ise sağ köşede bulunan artı işaretine tıklayın. Ve kendi fotoğrafınızı veya dilediğiniz kişinin fotoğrafını çekin.

Altta dilerseniz oluşan karikatürü ayrıca şekillendirebilirsiniz. Farklı tarzlar veya şapkalar uygulayabilirsiniz. Sonrasında üst solda çarpı işaretine basın ve bütün karikatürlerde kendinizi göreceksiniz.

Ödül yazanlar ücretlidir. Ücretsiz olanlara tıklayıp kaydedebilir, mail atabilir veya uygulamalar üzerine gönderebilirsiniz. En altta arkadaşlar kısmına tıklarsanız ve üstte artı işaretine tıklayıp bir arkadaşınızın fotoğrafını çekerseniz bu durumda tüm karikatürlerde iki kişi görüneceksiniz. Gerçi iki kişilik karikatür özelliği fazla olmasa da yine de idare etmekte.

Arkadaşlar kısmında altta telefonunuza kayıtlı kişiler eğer kendi resimlerini yüklemişlerse tek tek ama yavaş yavaş onların karikatürü de oluşmaktadır. Ana sayfada üstte instagram hikayesi ekle butonuna tıklarsanız ve instagramda paylaşmak için bir resim seçtiğiniz anda karikatürleriniz altta belirmektedir. Onları da seçtiğiniz resmin üstüne ekleyebilmektesiniz.

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »