PENTA Yazılım ücretsiz online resim aracı

Türk yapımı ve kullanımı çok kolay online ve ücretsiz bir resim aracı..

PENTA Yazılım ücretsiz online resim aracı

Bir Türk yapımı olan ücretsiz Penta Yazılım ile resimlerinizi düzenleyebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay ve anlaşılır olan Penta Yazılım ile resimlerinize filtreler veya çerçeveler de ekleyebilirsiniz.

Sayfaya girdiğinizde öncelikle resminizi yükleyin. İlk yüklediğiniz resim arka plana gelen büyük resim olacaktır. Eğer birden fazla resmi aynı anda işlemek isterseniz üst sağda aç yazan yere tıklayın ve kaplama resim seçeneğine tıklayıp eklemek istediğiniz diğer resmi seçin. Resmi boyutlandırmak için de kenarlarından sürükleyerek büyütüp küçültebilir, bu sayede de dilediğiniz yere ekleyerek kolajlar da yapabilirsiniz.

Filtreler kısmından resimlerinize çeşitli efektler ve filtreler yapabilirsiniz. Yanında boyutlandır kısmından ise tüm resim boyutunu büyütüp küçültebilirsiniz. Yüzdeleri kullan seçeneğini işaretlerseniz resmi yüzde olarak büyütüp, küçültebilmektesiniz.

Kırp ve döndür seçenekleri ile resminizi kırpabilir veya yönünü değiştirebilirsiniz. Çiz kısmından resminizin üzerine elle çizimler yapabilirsiniz. Kalem tıklayıp, farklı çizim uçları da deneyebilirsiniz.

Yazı kısmına tıklayıp sonrasında yazı ekle tıklarsanız da resminizin üzerine dilediğinizi yazabilir ve rengini değiştirebilirsiniz. Eğer yazı boyutunu büyütüp küçültmek isterseniz ekrandaki yazının kenarlarını fare ile tutarak sürüklemeniz gerekmektedir.

Resminize şekilller ve etiketler de ekleyebilirsiniz. Özellikle etiketler kısmında açılan menüdeki şekilleri tıklayıp ekrana aldıktan sonra uygula derseniz, şeklin rengini dokusunu vs. değiştirebileceğiniz menü açılacaktır.

Çerçeve ekleyeceğiniz zaman seçtiğiniz çerçeveye bir kez dokunun üstünde çark işareti çıkacaktır. Çark işaretine tıklayarak çerçevenin genişliğini ayarlayabilir ve sonrasında uygula tıklarsınız.

Köşeler kısmından resminizin köşelerinin yuvarlak veya kare olmasını ayarlayabilirsiniz. Son olarak birleştirme tıklarsanız ekrana aldığınız tüm resimleri tek resim haline alır ve tek resim gibi işlem yaparsınız.

Üst solda kaydet tuşuna bastığınızda açılan menüde çalışmanızın adını yazın JPG veya PNG seçin. Altında resim kalitesini seçin ve kaydet tuşuna bastığınız anda bilgisayarınıza inecektir.

Özellikle Türk yapımı olması bizler için çok değerlidir ve tüm branşlar bazında kullanılabilecek güzel ve kullanışlı bir araç. Hazırlayan Penta yazılım yetkililerine çok teşekkür ederiz.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR
  1. Esra Korkmaz dedi ki:

    Merhaba bu paylaşımınız çok hoşuma gitti. Bu aracı sürekli kullanıyorum. Şimdi yeni bir araç daha çıkarmış penta yazılım. http://www.pentayazilim.com/ucretsiz-resim-sikistirma-servisi

    Benimde böyle bir katkım olsun madem. İyi çalışmalar.

    1. KENAN ÇETE dedi ki:

      Bilgi için çok teşekkür ederiz öğretmenim.

Translate »