OPEN BADGE ile rozetler yapın.

Open Badge kendi rozetlerinizi yapabileceğiniz bir web aracıdır.

OPEN BADGE ile rozetler yapın.

Open Badge kendi rozetlerinizi yapabileceğiniz bir web aracıdır. Bu rozetleri bir nevi logo olarak da kullanmanız mümkündür. Kullanımı ise oldukça basittir.

Sayfaya girdiğinizde sol menüde il olarak arka planınızı seçmeniz gerekmektedir. Arka plan olarak gördüğünüz herhangi bir resme tıklayınız. Hemen altında Text yazan yerden ise rozetinize yazı yazabilirsiniz. Add Text Yazarsanız düz yazı yabilir veya Add text on circle tıklarsanız da dairesel yazı yazabilirsiniz.

İmage kısmından dilerseniz kendi resimlerinizi yükleyip rozete ekleyebilirsiniz. Hemen altında Icon yazan yerden ise rozetinize iconlar ekleyebilirsiniz. Ribbons ise rozetinize kuşaklar ekleyebileceğiniz kısımdır. Dikey veya yatay kuşaklar ekleyerek rozetinizi daha da güzelleştirebilirsiniz.

Eklediğiniz nesnelerin üstüne tıkladığınızda ise hemen üstünde renklerini değiştirebileceğiniz menüler görünmektedir. Bu sayede rozetlerinizi dilediğiniz renklere dönüştürebilirsiniz.

Son olarak sağ üstte download as png tıklayarak yaptığınız rozetleri indirebilirsiniz. Size bir mail adresi yazmanızı isteyecektir. Herhangi uydurma bir mail adresi dahi yazarak indirmenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Dersleriniz esnasında öğrencilerinizi güdülemek için örneğin “en hızlı cevap veren” , ” en çok derse katılan” rozetleri hazırlayarak hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayabileceğiniz güzel bir araç.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »