EMOJİ MAKER ile kendi emojilerinizi yapın.

Dilerseniz kendi yüzünüzü emoji yapın, dilerseniz orjinal emojiler tasarlayın…

EMOJİ MAKER ile kendi emojilerinizi yapın.

Emoji maker kullanımı oldukça basit ve kendi orjinal emojilerinizi oluşturabileceğiniz bir web 2 aracıdır. Aynı zamanda google play uygulaması da mevcuttur. Bu sayede de dilerseniz proje karakterlerinizi oluşturabilir ve projenizin tanınırlığını bu sayede arttırabilirsiniz. Ayrıca derslerinizde kullanmak üzere de emojiler oluşturabilir ve her ders sunumu esnasında da yine bu emojileri kullanabilirsiniz. Örneğin her derse başlarken bir resmin içerisine sakladığınız emojiyi öğrencilerin bulmasını isteyebilir ve derse de eğlenceli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Ayrıca kendi resimlerinizi veya öğrencilerinizin resimlerini de uygulama içerisinde emojiye dönüştürebilmektesiniz.

Sayfaya ilk girdiğinizde sizleri sarı bir daire karşılayacaktır. O sarı daireyi henüz başlangıçta silip en baştan herşeyi kendiniz yapmak isterseniz sağda bulunan renkli karelerin en üstündeki çarpı işaretine basmanız yeterli olacaktır.

Sol menüde her sekmede farklı emoji yüzleri, gözleri, saçları vs. göreceksiniz. Sıra ile en alt katmanı düşünecek olursak önce kafa, sonra gözler, ağızlar burun, son olarak saç veya sakal seçimi yaparak ilerlemek daha uygun olacaktır. Bunun için beğendiğiniz şekle tıklamanız yeterli olacaktır. Eğer yerleştirdiğiniz son özelliği beğenmediyseniz, kaldırmak için sağ tarafta en üstteki çarpı işaretine tıklayarak silebilirsiniz.

Sağ tarafta bulunan çarpı işaretinin altında ise merkeze yerleştirme, bir alt katmana atma veya üst katmana atma gibi butonlar mevcuttur. En alttaki yeşil butona tıklarsanız da ekrandaki her şeyi siler ve ilk sayfa haline döner. Bu sebeple bu butonu kullanırken dikkat etmenizde fayda vardır.

Eğer kendi emojinizi yapmak isterseniz solda Face yazısına tıklayın ve açılan menüde Choose File yazan yerden kendi resminizi bulup seçin ve altındaki upload tuşuna basın. Bunu yaptıktan sonra solda duran kafa şeklinin içerisine resminiz gelecektir. Kenarlarından çekerek büyütüp kendi başınızı kafanın içine tam sığacak şekilde ayarlayın ve sayfanın sağ altında add tuşuna basın. Bu durumda kendi kafanız ana ekrana gelecektir ve sol menüden artık dilediğinizi seçip kendi resminize ekleyebilirsiniz. Tam denk gelmezse eklenenler, köşelerinden büyütüp küçülterek dilediğiniz boya getirebilirsiniz.

Arka plan resmi yerleştirmek isterseniz sol menüde en alta giderek ordaki hazır resimleri yerleştirebilirsiniz.

Tüm işlemleriniz tamamlandıktan sonra ise sayfanın üst sağ köşesindeki save tuşuna tıklayıp, save now tekrar tıklayın ve açılan sayfada download tuşuna basarak bilgisayarınıza indirin. Eğer create products tuşuna basarsanız da sizi yapmış olduğunuz emojinin üzerinde bulunduğu çeşitli eşyalar gösteren sayfaya gidersiniz, ancak unutmayın o sayfadakiler gerçekte satılmakta olup ücretlidir. Ancak Türkiye’ye satışları yoktur.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »