FREE PHOTO MOSAIC TOOL ile fotograflarınızdan mozaik resim yapın

Free photo mosaic tool ile resimleri mozaik resme dönderebilir ve indirebilirsiniz.

FREE PHOTO MOSAIC TOOL ile fotograflarınızdan mozaik resim yapın

Kullanımı oldukça basit olan free photo mosaic tool ile resimleri mozaik resme dönderebilir ve indirebilirsiniz. Ücretsiz versiyonda indirilen resmin boyutu yüksek kalitede olmasa, online olarak bakabileceğiniz mozaik resim gayet yüksek kalitededir.

Sayfaya girdiğinizde herhangi bir üyeliğe gerek yoktur. Sayfaya girdiğinizde sizi bir bebek resim mozaiği karşılayacak. Üstte select main menu photo sekmesine tıklayın, açılan sayfada my files yazan yere tıklayın ve bilgisayarınızdan ana resminizi yükleyin. Resminizi seçtikten sonra select small photos tıklayın ve açılan sayfada yine my files tıklayıp ana resmi dolduracak tüm resimleri seçin ve yükleyin. Son olarak create mosaik sekmesini tıklayın ve resminizin oluşmasını bekleyin.

Resim dönüştürmesi tamamlandıktan sonra hemen altta share kısmından resminizi paylaşım linkini bulabilirsiniz. Download your mosaic yazan yerden ise download mosaic butonunu tıklayarak resminizi indirebilirsiniz. Order a video sekmesine tıklarsanız da açılan menüde video1 altında I want to order this free video kutucuğunu işaretleyip, mail adresinizi yazarsanız size yapmış olduğunuz mozaik resmin bir videosunu 3 saat içerisinde mail olarak yollamaktadır.

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »