WORDSEYE ile cümleleriniz canlansın

Wordseye bir web 3.0 aracıdır. Yapay zeka ile çalışmaktadır. İngilizce yazdığınız cümleler yan tarafta görsel ile canlanmaktadır.

WORDSEYE ile cümleleriniz canlansın

Wordseye bir web 3.0 aracıdır. Yapay zeka ile çalışmaktadır. İngilizce yazdığınız cümleler yan tarafta görsel ile canlanmaktadır. Ancak cümlelerin kesin ve doğru olarak yazılması gerekmektedir. Hatalı cümle yazıldığı taktirde yazılan cümle görsel olarak oluşmamaktadır.

Üyelik girişi yaptıktan sonra sol tarafta add sentences yazan yerin altındaki kutuya ingilizce cümlenizi yazın ve cümle sonuna noktanızı koyun. Örneğin ” The policeman is by the car.” Yani polis arabanın yanında. Şimdi altta display yazan yere tıklayın ve hemen yanda yazdığınız cümle görsel olarak belirecek. Örneğin cümlenin devamında da “A man is in the car.” yazarak tekrar display tuşuna basarsanız bu defa araba içerisinde bir adam belirecektir. Bu şekilde cümleler yazmaya devam ederek görseli daha da zenginleştirebilirsiniz. Görselin alt kısmında ise hangi açıdan görmek isterseniz seçebilmektesiniz.

Sağda scene object altında bulunan resimlerin üstüne tıklarsanız da o resimleri değiştirme imkanınız bulunmaktadır. Resminizi indirmek isterseniz de resmin alt sağında final render butonuna tıklayarak resmi yeni sekmede açıp solda free effect kısmından dilerseniz effect belirleyip apply effect basmanız yeterlidir. Eğer resmin üstüne yazı yazmak isterseniz de remin üstüne bir kez tıklayıp yazınızı yazın ve yine apply effect basın. Sonrasında dilerseniz resme sağ tıklayıp farklı kaydet deyin, dilerseniz hemen sağda alta ok işaretine tıklayıp bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Özellikle ingilizce doğru cümle yazımını öğrencilere eğlenerek öğretebileceğiniz harika bir yapay zeka aracı. Resimleri yüksek çözünürlükte indirmek isterseniz de size başta token veriyor, bu bittiğinde de yeni token almak için ücret istiyor. Fakat ücretsiz kısım bizlere fazlası ile yetmektedir.

Wordseye kendisini yenilemiş ve üyelikleri ücretli yapmıştır. Ancak eski üyelik almış olanlar kullanıma devam edebilmektedir.

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »