DEEPAI ile dilerseniz cümlelerinizle yapay zeka resim yapın, dilerseniz bir resim üzerinde değişiklik yapın

Yapay zeka ile dilerseniz cümlelerinizle resim yapın, dilerseniz sizin bir resminizin üzerinde değişiklik yapmasını isteyin…

DEEPAI ile dilerseniz cümlelerinizle yapay zeka resim yapın, dilerseniz bir resim üzerinde değişiklik yapın

Deepai yazdığınız cümle veya betimlemeleri resimde canlandıran bir araçtır, aynı zamanda kendinize ait bir resim üzerinde de yapay zeka sayesinde değişiklikler yapabilirsiniz. Ancak cümlelerinizi ingilizce yazmanız gerektiğini unutmayın. Kullanımı ise oldukça basittir.

Sayfaya girdiğinizde herhangi bir üyelik gerçekleştirmenize gerek yoktur. İlk olarak AI İmage generator butonunu göreceksiniz, bu yazdığınız cümlelerle yapay resim yapabileceğiniz yere gider, eğer sayfada az alta giderseniz de AI İmage Editor butonunu göreceksiniz. Bu da sizin resimleriniz üzerinde yazdığınız kelime veya cümlelere göre değişiklikler yapabileceğiniz bölümdür.

AI İmage Generator kısmına giderseniz yapmanız gereken tek şey cümlenizi yazmak choose a style yazan yerden bir resim stili seçmek ve altta Generate butonuna basmaktır. Eğer AI İmage Editor butonuna basarsanız da bu durumda Upload your file and enter editing prompt yazan yerin altındaki image butonuna tıklayın resminizi bilgisayardan yükleyin, alttaki kutuya resminiz üzerinde ne gibi bir değişiklik yapmasını istiyorsanız ingilizce olarak yazın ( mesela tek kelime sakal veya bıyık yazabilirsiniz) ve altta Generate tuşuna basın. Eğer resimleri indirmek isterseniz de sağ taraftaki resme sağ tıklayıp farklı kaydet derseniz bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bazen başarılı sonuçlar alamasanız da yine de çok başarılı bir yapay zeka aracı olarak ön plana çıkmaktadır.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »