ANİMATED DRAWINGS ile çizdiğiniz resimleri canlandırın

Sizin, öğrencinizin veya çocuğunuzun çizdiği resimleri animasyona dönüştürüp canlandırın.

ANİMATED DRAWINGS ile çizdiğiniz resimleri canlandırın

Birçok arkadaşımız tarafından hali hazırda kullanılan gerçekten çok kaliteli bir araç. Sizin veya öğrencilerinizin yapmış olduğunuz resimlerdeki karakterleri inanılmaz kolay bir şekilde animasyona dönüştürebilirsiniz.

Herhangi bir üyelik gerekmemektedir. Anasayfaya geldiğinizde Get Started yazan yere tıklayın ve açılan sayfada sağ altta upload photo yazan yerden öğrencilerinizin çizdikleri resimleri yükleyin. Yükleme tamamlandıktan sonra Next butonuna tıklayın. Bir tarama gerçekleştirilecek ve yeni bir sayfa açılacaktır. Burada agree yazan butona tıklayın. Yeniden açılan sayfada karakterinizi noktalı yerlerden sürükleyerek bir kare içerisine alın ve Next tuşuna basın. Yine bir tarama yapıldıktan sonra resminiz yeniden karşınıza çıkacaktır. Burada animasyona dönüştürülecek yer silik olarak görünecektir. Eğer karakteriniz tam seçili görünmüyorsa kalem ile farenin sol tuşuna basılı tutarak tamamını işaretleyin. Eğer fazla seçim varsa da silgi ile silin. İşiniz tamamlandığında yeniden Next tuşuna basın. Yine bir tarama yapılacak ve resim göründüğünde birbitrine çubuklarla bağlanmış minik daireler görünecek. Bunlar karakterin eklem yerleridir. Eğer doğru yerde durmuyorlarsa o zaman farenin sol tuşuna basılı tutarak siz minik daireleri doğru eklem yerlerine sürükleyerek yerleştirin. İşiniz bittiğinde de yeniden Next tuşuna basın. İşlem tamamlandığında sol tarafta bulunan hareketli resimlerden hangisine basarsanız sizin resminiz o animasyona dönüşecektir.

Burası çok önemlidir. Paylaşmak için oluşan resmin altında share butonuna basarak, bağlantıyı kopyala kısmından linki alabilirsiniz. Ancak indirmek isterseniz, animasyon resmin hemen sağ alt köşesinde 4 ok bulunan yere tıklarsanız ekranda büyür, ekran büyüdüğünde en sağ altta 3 nokta üst üsteye tıklarsanız indir butonunu göreceksiniz. Buna tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay ve eğlenceli olan bu uygulama sayesinde öğrencilerinizin resimlerini canlandırabilir ve onlara hoşça vakitler geçirtebilirsiniz.

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR
  1. Hatice Demir dedi ki:

    Kenan hocam fotoğrafı yükledikten sonra ikinci aşamada fotoğrafı yükle dedikten sonra ekran beyaz olarak çıkıyor. Devamı gelmiyor, neden olabilir?

    1. KENAN ÇETE dedi ki:

      Hocam sistemsel olabilir, yarın tekrar deneyin. Eğer resimde çok fazla çizim varsa algılayamıyor da olabilir.

  2. Betül ERCELEP KÖMÜRCÜ dedi ki:

    meb engeli var açılmıyor yanlış yerden mi giriyoruz

    1. KENAN ÇETE dedi ki:

      Değerli öğretmenim şimdi kontrol edildi meb hattında. Herhangi bir sorun ve engel yok bilginiz olsun.

Translate »