TENOR GİF ile hareketli resim yapın

Hızlı ve kolay gif yapma uygulaması. Ancak tenor aracının en dikkat çekici özelliği zaten var olan bir gif üzerine yazı yazmanıza da izin vermesidir.

TENOR GİF ile hareketli resim yapın

Hızlı ve kolay gif yapma uygulaması. Ancak tenor aracının en dikkat çekici özelliği zaten var olan bir gif üzerine yazı yazmanıza da izin vermesidir. Öncelikle kendi gif inizi yapmak isterseniz sayfanın üstünde bulunan upload tuşuna basın ve gif yapmak istediğiniz resimlerin hepsini birlikte seçin ve yükleyin. Sayfa açıldığında her resmin yanındaki add more tags yazan yerlere o resimle ilgili bir etiket yazın, hepsi aynı da olabilir. Veya kısa bir videonuzu aynı şekilde yükleyin gif resmine dönüştürecektir. Son olarak upload to tenor tıklayın.

Bana göre en dikkat çekici özelliği beğendiğiniz bir gif üstüne kendi yazınızı yazmanıza izin vermesidir. Bunun için bir gif resmi bulun ve üstüne tıklayın. Açılan sayfada remin hemen altında caption yazıyor oraya tıklayın. Açılan sayfada sağ tarafta yine caption yazan yerin altındaki kutuya yazınızı yazın. Altta yazı rengini ayarlayın, solda resmi fare ile tutun ve nerde olmasını istiyorsanız oraya sürükleyin ve create gif tıklayın. Açılan sayfada download bastığınız anda bilgisayarınıza indirecektir. Özellikle windows 10 da gif resimleri açabilmek için bir program yoktur ve ekstra yüklemek gerekir, ya da indirdiğiniz gif resmin üstüne sağ tıklayın, birlikte aç deyin ve internet explorer veya opera gibi bir tarayıcı seçin ki resmi görebilesiniz. İnternete yüklediğinizde sorun yaşamadan çalışacaktır. Birçok konu için dikkat çekici öğrenme kartları oluşturulabilir bu sayede.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »