MAKE JOKE OF CREATOR İle Animasyon hazırlayın.

Make Joke Of Creator kullanımı oldukça basit bir animasyon yapım uygulamasıdır. MJOC2 yapımcıları tarafından geliştirilen uygulama hızlıca bir animasyon yapmak için tasarlanmıştır. 

13.08.2022
3.453
MAKE JOKE OF CREATOR İle Animasyon hazırlayın.

Make Joke Of Creator kullanımı oldukça basit bir animasyon yapım uygulamasıdır. MJOC2 yapımcıları tarafından geliştirilen uygulama hızlıca bir animasyon yapmak için tasarlanmıştır.

Uygulamayı telefon veya tabletinize yükledikten sonra uygulamayı açıyoruz. Gelen ilk ekranda karakterimiz mevcuttur. Eğer daha fazla karakter isterseniz (+) işaretine tıklayarak karakter oluşturabilirsiniz, ancak bu 5 kredi değerindedir. Kredi kazanmak için ise reklam izlemeniz yeterlidir. Ekranın sol alt köşesindeki (+) credits işaretine tıklarsanız, açılan menüde kredi ücretleri olduğu gibi 2 Free yazan yerin altındaki GET butonuna tıkladığınızda reklam açılır ve her reklam izleme size ücretsiz 2 kredi kazandıracaktır. Dilediğiniz kadar reklam izleyerek kredilerinizi çoğaltmanız bu sayede mümkündür.

Karakterlerimizi belirledikten sonra sağ alt köşede NEXT butonuna basıyoruz. Bazen reklam gelebilir bu süreçte bitmesini bekleyin ve üst solda X işaretine basın. Şimdi açılan menüde sahnenizi seçin. Altta küçük kareleri parmağınızla sürüklerseniz farklı sahneler de bulacaksınız. Seçtikten sonra Start Video Shooting yazan yerin altındaki kamera butonuna tıklayın. Ses kaydetme izni isteyebilir, izin ver deyin.

Ekran açıldıktan sonrası ise aynı MJOC2 mantığı ile aynıdır. Sol alt köşede hangi karaktere tıklarsanız onu kontrol edersiniz. Sağ tarafta yüzler, hemen altında kol resmi ile kol hareketi verebilirsiniz. En alt sağda kırmızı daire video çekimine başlama, hemen az üstündeki gri daire ise karakteri hareket ettirme butonudur.  Siz kayda başladığınız anda ses kaydı da başlayacaktır.

Kaydı bitiridiğinizde ise Share diyerek kendinize mail atabilir veya başkalarına, whattsapp, messenger kanalı ile yollayabilirsiniz. Ancak telefonunuza almak isterseniz tekrar anasayfaya gelin, sol tarafta Soru işaretinin altında resim simgesine tıklayın, açılan yerde kaydettiğiniz video olacaktır. Burada disket simgesine tıkladığınızda video telefonunuzun galerisine kaydedilecektir.

GOOGLE PLAY SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »