Movie Adventure ile hızlıca çizgi animasyonlar yapın

Movie Adventure Film Stüdyosu hızlı ve kolay bir şekilde çizgi animasyonlar yapabileceğiniz bir Android ve IOS uygulamasıdır.

09.03.2024
682
Movie Adventure ile hızlıca çizgi animasyonlar yapın

Movie Adventure Film Stüdyosu hızlı ve kolay bir şekilde çizgi animasyonlar yapabileceğiniz bir Android ve IOS uygulamasıdır. Toontastic benzeri ve ücretsiz olan Movie Adventure ile telefon ve tabletlerinizle kolayca çizgi filmler yapabilir ve derslerinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Kullanımı oldukça basit olan movie adventure telefon/tabletinize indirdikten sonra açın ve ilk ekrana tıklayın. Açılan menüde parmağınızla sağa sola sürükleyerek tamamını görebileceğiniz karakterlerden dilediğinizin üstüne tıklayın. Dilediğiniz kadar karakter seçebileceğinizi unutmayın. Karakterleri seçtikten sonra altında beliren yeşil daire içerisindeki ok tıklayın ve Sahne seçin alanına gidin. Burada yine parmağınızla sağa sola sürükleyerek tüm sahneleri görebilirsiniz. Burada tek bir sahnenin üzerine tıklayın ve yine alttaki yeşil daire içerisindeki oka tıklayın. Açılan menüde arka plan film müziğinizi seçin, dilerseniz hiç seçim yapmadan da ilerleyebilirsiniz.

Artık sahnemiz ve karakterimiz ekrana geldi. Şimdi karakterimizi parmağımızla tutarak ve sürükleyerek hareket ettirebiliriz. Sağ üst köşede beliren Kırmızı Nokta’ya tıklayarak kayıt etmeye başlayabilirsiniz. Parmağınızla karakteri sürükleyip seslendirmenizi yaptıkça filminiz kayıt edilecektir. Tamamladığınızda yine sağ üstte pause tuşuna bastığınızda kayıt işlemi duracak ve alt sağda yeşil sekme içerisinde yeşil tik işareti göreceksiniz. Buraya tıkladığınızda kayıt ettiği videoyu size gösterecektir. Üst sol köşede mor renkli kısma tıklarsanız videoyu Whattsapp, facebook, youtube gibi yerlerden paylaşabilir ve bu sayede de bilgisayarınıza indirebilirsiniz. En basiti Whattsapp üzerinden kendinize göndermek ve bilgisayarınızda whattsapp açarak indirmektir.

Eğer ana ekrana gelirseniz sol alt köşede mor renkli film ikonuna tıklarsanız da bugüne kadar yaptığınız tüm kayıtlı videolarınızı görebilirsiniz. Kullanımı oldukça basit olan movie adventure uygulamasını tüm derslerde proje performans ödevleri için kullanabilir, öğrencilerinizin eğlenerek öğrenmelerini sağlayabilirsiniz.

GOOGLE PLAY UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

IOS UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »