Free animation video maker ile animasyon avatarınızı konuşturun.

Voki tarzı kendi sesinizle karakter animasyonları hazırlayabileceğiniz harika ve sonsuza dek ücretsiz bir araç…

Free animation video maker ile animasyon avatarınızı konuşturun.

Adobe Express ürünü olan Free animation Video maker ile voki gibi animasyon karakterinizi konuşturabilir ve bunu üretsiz olarak video formatında indirebilirsiniz. Kullanımı çok kolay olan Video maker animasyonunuzu yapmak için üye olmanıza gerek yok, ancak indirmek için üye olmak zorundasınız.

BURASI ÇOK ÖNEMLİDİR, DİKKATLİ OKUYUN…

Adobe express aynı zamanda canva gibi bir afiş, poster ve video yapım platformudur, ancak animasyon kısmı şimdilik bu bölümden farklıdır. Bu sebeple öncelikle üye olmak için sayfada sağ üstte bulunan sign in yazan yere tıklayın ve tavsiyedir continue with google yazan yere tıklayın ve gmail adresinizle üye olun. Sayfa yenilendiğinde sağ altta accept and continue yazan yeri tıklayın. Sizi adobe express sayfasına yönendirecektir. Yeniden bu sayfaya dönün ve size altta verdiğim linke tekrar tıklayarak animasyon sayfasına gidin.

Artık animasyonumuzu yapabiliriz. Make your animation yazan butona tıklayın. Açılan sayfada sağ tarafta karakternizi seçin. Hemen yanındaki sekmeden arka planınızı seçin ve yine yanındaki sekmeden video boyutunu seçin. Son olarak da karakterin altındaki kaydet butonuna basın, bir defaya mahsus mikrofon kullanımına izin verin ve 3 ten geriye sayım bitince de sesinizi kaydedin. Tamamladığınız zaman işlenmesini bekleyin. Tamamlandığında indir butonu aktif olacak ve bilgisayarınıza indirebileceksiniz. Ömür boyu ücretsiz olarak sunulan ve tüm derslerde öğrencilere kendi sesinizden kısa animasyon açıklamalar hazırlayabileceğiniz harika bir karakter animasyon aracıdır.

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »