Propostseo ile yazılarınızdaki intihali kontrol edin, makalelerinizi yapay zekaya yeniden yazdırın…

Propostseo ile yazılarınızdaki intihali (alıntı) kontrol edin veya yazdığınız makalenizi yeniden yazdırın…

Propostseo ile yazılarınızdaki intihali kontrol edin, makalelerinizi yapay zekaya yeniden yazdırın…

Propostseo özellikle makale, proje yazarları için harika bir araçtır. Kullanımı ise oldukça basittir. Herhangi bir üyeliğe gerek kalmadan da yapmak istediklerinizi kolaylıkla yapabilmektesiniz. İçerisinde makalelerle ilgili birden fazla özelliği içerisinde barındırmaktadır.

Plagiarism checker ile yazılarınızda intihal olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun için Plagiarism checker butonuna tıklayıp açılan sayfada dilerseniz upload diyerek word belgenizi yükleyebilir veya boş alana tıklayarak yazınızı kopyala yapıştır yaparak ekleyebilirsiniz. Altta check plagiarism butonuna tıkladığınız anda yazınızdaki intihal, yani alıntı yazıları görebilirsiniz. Tabii ki bu alıntıların web sayfa linklerini de sağ tarafta size gösterecektir.

Eğer ana sayfada article rewriter tıklarsanız, burada da yazdıklarınızı sol taraftaki original content yazan yere yapıştırın veya yazın, sağ alt köşede dili türkçe seçin ve sonra alt ortada rewrite article tıklarsanız, sizin için intihal olmayacak şekilde düzenleme yapacaktır.

İçerisinde daha farklı araçlar da bulunan Propostseo aracının proje yazan kişiler için en değerli iki bölümü bunlardır. Tabii ki içerisinde dilbilgisi denetleyicisi, rastgele adres oluşturucu gibi özellikleri de mevcuttur.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »