Yapay Zeka ile resimlerin üzerindeki filigranları kaldırın

Tek tuşla yapay zeka vasıtası ile resimlerin üstündeki filigranları kaldırın…

Yapay Zeka ile resimlerin üzerindeki filigranları kaldırın

Watermarkremover yapay zeka sayesinde resimlerin üzerinde bulunan filigranları tek tuşla temizleyen bir araç ve uygulamadır. Ücretsiz versiyonda 45 adet resim filigranı temizleme imkanınız bulunmaktadır. Gerçi üye olmadan da anında işlem yapabilirsiniz.

Öncelikle sayfaya girdiğinizde Upload image yazan yere tıklayın ve filigranını kaldırmak istediğiniz resmi bilgisayarınızdan seçtiğiniz anda işlem başlayacak ve kısa süre içerisinde size yapmış olduğun işi gösterecektir. Temizlenmiş resmin dilerseniz üstüne sağ tıklayıp, dilerseniz de altta download İmage yazan tuşa tıklayın ve bilgisayarınıza indirin.

Unutmayın ücretsiz versiyonda temizlediği resmi sizin bilgisayarınıza .webp uzantısı ile indirecektir. Bunu jpg dönüştürmenin en kolay yolu ise indirdiğiniz resme sağ tıklayıp, paint ile aç dedikten sonra hemen paint üzerinde farklı kaydet diyerek jpeg seçin ve yeniden bilgisayarınıza kaydedin. Artık resmi dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz, ancak yine de telif olayına takılmamaya dikkat etmenizi tavsiye ederiz…

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ANDROID UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »