MIRROR ile kendi karikatürünüzü oluşturun

Kendinizin veya öğrencilerinizin karikatürlerini yapabileceğiniz bir uygulama…

MIRROR ile kendi karikatürünüzü oluşturun

Mirror kendi karikatür fotograflarınızı otomatik yapabileceğiniz bir uygulamadır. Öncelikle google play store üzerinden uygulamayı indirin ve açın. Ekranın sol üst köşesinde kalem işaretine tıklayın, sonra sağ üst köşede (+) artı işaretine tıklayın. Kendi resminizi ve öğrencinizin resmini çekin. Kısa bir süre sonra Karikatürünüz belirecektir. Eğer tam olarak benzememişse de altta saç, gözlük, burun vs. yazan yerden kendiniz de üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Ekranda görünmese de sağ tarafa doğru sakal, giysi gibi özellikler de vardır. Onları parmağınızla sürükleyerek de görebilirsiniz. Yaptığınız işlem bittikten sonra soldaki x çarpı işaretine tıklayın ve açılan sayfada göreceksiniz ki tüm resimlerde siz varsınız. Bu resimlerin hiçbirinde değişiklik yapamazsınız o şekilde kullanmanız gerekmektedir, ancak alta doğru veya arama yaparak binlerce ücretsiz resim olduğunu göreceksiniz.

Üzerinde ödül yazanlar ücretlidir. Olmayanlara tıkladığınızda altında indirmeden tutun da paylaşmaya varana kadar tüm linkleri göreceksiniz.

Aynı ekranda Metin içeren çıkartma yap yazan yere tıklarsanız, kendi yazınızı yazabileceğiniz bir bölüm gelecektir. Burada çıkartma yazan yerden resminizi seçin, yüz yazan yerden yüz şeklinizi seçin, metin yazan yerden de metni düzenle diyerek kendi metninizi yazın ve üstte paylaş butonuna tıklayın. Bu durumda kendi yaptığınız çıkartmayı indirebileceksiniz.

Son olarak başlangıç sayfasında altta arkadaşlar kısmına tıklarsanız ve ordan başka birinin çekmiş olduğunuz resmini seçerseniz, bu durumda tüm ikili karikatür resimler görünecektir.

Dersleriniz esnasında veya sınıf içerisinde öğrencilerinizin karikatürlerini bu şekilde baskı aldıktan sonra sınıf içerisine asarak onların sınıfı daha da benimsemelerini veya bir konuyu daha çabuk kavramalarını sağlayabilirsiniz.

Kalem kısmından dilediğiniz kadar karakter oluşturma hakkınız bulunmaktadır. Ana ekranda da en üst ortada bulunan resmi tıklayarak bu karakterler arası geçişler yapabilirsiniz.

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »