ravedj ile yapay zeka sayesinde iki şarkıyı birbirine karıştırın

Ravedj iki farklı şarkıyı yapay zeka vasıtası ile birbirine karıştırabileceğiniz bir yapay zeka aracıdır.

ravedj ile yapay zeka sayesinde iki şarkıyı birbirine karıştırın

Ravedj iki farklı şarkıyı yapay zeka vasıtası ile birbirine karıştırabileceğiniz bir yapay zeka aracıdır. Tabii bu karışım ne kadar iyi olmaktadır, o biraz tartışılır. Yine de başarı ile karıştırılan şarkı ve klipler mevcuttur.

Sayfaya ilk girdiğinizde create tuşuna basarak işleme başlayabilirsiniz, ancak üye olmadığınız müddetçe sayfa sizi zorlayacaktır. Bunun için öncelikle sayfanın üst sağ köşesinde login basarak gmail üzerinden üyeliğinizi gerçekleştirin. Açılan sayfada USERNAME yazan yere bir kullanıcı adı yazın. Eğer yazdığınız isim önceden alınmışsa enter username butonu aktif olamayacaktır ve username taken yazacaktır. Eğer bu durum oluşursa başka bir kullanıcı adı yazın ve save changes tuşuna basın.

Tekrar anasayfaya gitmek için üstte rave yazan yere tıklayın, açılan sayfada create tuşuna basın ve add youtube videos yazan yere sanatçı adını veya şarkı adını yazarak aratın, altta açılan videolardan seçiminizi yapın, başka şarkı için tekrar arama yapın. Burada dilediğiniz kadar arama yapıp şarkıları mix yapabilirsiniz. Ancak en iyi sonuç iki şarkıda olmaktadır unutmayın. Son olarak altta create mushup tıklayın. Bazen 3-5 dakika kadar beklemek durumunda kalabilirsiniz, ancak klibiniz mutlaka oluşturulacaktır. Öncesinde bir reklam açar mutlaka bilginiz olsun. Derslerde ingilizce, almanca veya çocuk şarkılarını mix yaparak daha eğlenceli hale getirebilirsiniz…

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »