IMAGE Candy ile resimlerinizi işleyin…

İmage Candy resimlerinizi çeşitli şekillerde işleyebileceğiniz bir web 2 aracıdır.

IMAGE Candy ile resimlerinizi işleyin…

İmage Candy resimlerinizi çeşitli şekillerde işleyebileceğiniz bir web 2 aracıdır. İçerisinde resim formatlarını dönüştürme, resmi boyutlandırma, resim boyutunun sıkıştırarak küçültme, arka planı kaldırma, resmi pdf dönüştürme, resme yazı ekleme, iphone ile çekilmiş resimleri jpeg formatına dönüştürme, videoyu gif resim haline dönüştürme, resminize filigran ekleme gibi özellikleri tek tuşa basarak yapabilirsiniz.

Resminize ne yapmak istiyorsanız o özelliğe tıklayın, add file tıklayıp resminizi yükleyin. Genelde resminiz yüklendiği anda işlemeye başlayıp size sonucu vermektedir. Ancak yazı vs. eklemek istediğinizde resim yüklendikten sonra sağ menü açılmakta ve buradan gerekli ayarları yaptıktan sonra altta create tuşuna basmanız yeterlidir.

Tamamen ücretsiz olan İmage Candy aracı için herhangi bir üyelik yapmanıza da gerek yoktur. Özellikle proje portallarında resim boyutunun büyük olması sebebi ile yüklenemeyen resimleri resim sıkıştır formatı ile orjinalini bozmadan boyutunu küçülterek yüklemeniz mümkündür.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »