Opinionstage ile anket, form, bilgi yarışması, kişilik testi yapın.

Dilerseniz kendiniz, dilerseniz yapay zeka ile Anket, form, bilgi yarışması kişilik testi hazırlayın…

Opinionstage ile anket, form, bilgi yarışması, kişilik testi yapın.

Hem web 2 aracı, hem de yapay zeka olarak kullanabileceğiniz opinionstage alanında en iyi araçlardan biri olarak ön plana çıkmaktadır. Ancak ücretsiz versiyonda sadece katılımcılar 25 kişi ile sınırlıdır. Ancak içerisinde özellikle anket, form, bilgi yarışması ve kişilik testi olarak çok farklı şablonları olması büyük bir artı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Anketler resim anket, video anket, tekli, çoklu resim anket veya liste anket olarak hazırlanabilmektedir. Form olarak ise veri anketi, kayıt formu veya öneri kutusu oluşturulabilmektedir. Kişilik testlerinde ise ürün öneri testi, teşhis testi, kitle hakkında bilgi edinme testleri gibi testler ön plana çıkmaktadır.

Biz eğitimciler için ise bilgi yarışması özellikleri gerçekten dikkate değerdir. Değerlendirme sınavı, çoktan seçmeli bilgi yarışması, çoktan seçmeli test, Bilgi yarışması, eşleştirme oyunu hazırlamak mümkündür.

Öncelikle siteye gittiğinizde login tuşuna basın ve gmail vasıtası ile üye olun. Size hangi maksatla siteyi kullandığınızı soracaktır. İşaretledikten sonra anasayfaya geleceksiniz. Hazırlamak istediğiniz anket, form, bilgi yarışması ne ise tıklayın. Açılan menüde “start from scratch” boş şablon veya “Use a template” hazır şablon seçip devam edin. Anket harici, form, bilgi yarışması ve kişilik testlerinde dilerseniz yapay zeka özelliğini kullanabilirsiniz.

Son olarak soru yazımını tamamladıktan sonra publisch butonuna basın ve embed&share kısmından linkinizi alarak öğrencilerinize gönderin. Sonuçları ise results kısmından görebilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »