Magic Studio İmagine ile siz yazın o yapay zeka ile resme dönüştürsün

Yazdığınız cümle veya betimlemeleri yapay zeka vasıtası ile resme dönüştüren bir araçtır…

Magic Studio İmagine ile siz yazın o yapay zeka ile resme dönüştürsün

Magic Studio İmagine yazdığınız cümleyi resme dönüştüren bir yapay zeka aracıdır. Kullanımı oldukça basit olan araç üzerinde Türkçe cümleler de yazabilirsiniz, ancak kesinlikle ingilizce cümle kadar başarılı değil. Mesela kafasında mavi şapka olan kırmızı kedi cümlesini Türkçe yazdığımda bana sadece bazı kedi resimleri hazırlamaktadır. Ancak aynı cümleyi ingilizce yazdığımda (red cat with a blue hat on her head) kesinlikle bana doğru resmi oluşturmaktadır.

Öncelikle tamamen ücretsiz olan bu aracı kullanmak için üye olmanız gerekmektedir. Sayfaya girdiğinizde Bir resim oluştur butonuna tıklarsanız sizi üyelik için yönlendirmektedir. Kutuya mail adresinizi yazın ve mail adresinize gelen e-postadaki Log in to magic studio butonuna tıkladığınız anda üyeliğiniz gerçekleşmektedir.  Ancak unutmayın her giriş yapmak istediğinizde size mail atacak ve tıklamanızı isteyecektir.

Sisteme giriş yaptıktan sonra yapmanız gereken sadece bir resim oluştur butonuna tıklamak açılan sayfada kutuya cümlenizi veya betimlemenizi yazmak, hemen altında bir stil seçin ve yine altında resim boyutunuzu belirleyin, son olarak en altta bir resim oluştur butonunu tıklamanız gerekmektedir. Resim oluştuktan sonra da altnda indir butonu görünecektir.

İngilizce cümlelerde çok başarılı olan bu yapay zeka aracının, her ne kadar çok başarılı olmasa da Türkçe olarak da sunulmuş olması gerçekten harika bir özellik ve gelişmedir. Derslerde öğrencilerinizin hayal ettikleri betimlemeleri bu sayede resme dönüştürebilir ve derslerinizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »