Popai – Chatgpt alternatifi harika bir yapay zeka aracı

chatgpt’nin bize ücretsiz olarak vermediği bilgileri de detaylı olarak verebilen harika ve kullanımı oldukça kolay bir yapay zeka aracıdır.

11.01.2024
1.182
Popai – Chatgpt alternatifi harika bir yapay zeka aracı

Popai bana göre chatgpt’nin bize ücretsiz olarak vermediği bilgileri de detaylı olarak verebilen harika ve kullanımı oldukça kolay bir yapay zeka aracıdır. Ayrıca ücretsiz versiyonda bize 10 adet soru sormamıza izin vermekte ve bu günlük olarak yenilenmektedir.

Özellikle yapmış olduğumuz denemelerde herhangi bir programın kullanımını ve aşamalarını sorduğumuzda başarılı sonuçlar aldık. Bazen istediğimiz bilgi eksik ise 2.sorumuzda eksik olan bilgiyi detaylı vermesini istediğimizde de çok iyi sonuçlar aldık. Bu sebeple bana göre alanında ücretsiz olarak en iyi yapay zeka sohbet araçlarından biri dersek yanlış olmaz.

Sayfaya girdiğinizde sol altta sign up yazan yere tıklayın ve gmail adresinizle giriş yapın. Sol üstte new chat tıklayın ve sağ orta altta kutu içerisine sorunuzu yazarak kağıt uçak butonuna tıklayın. Size anında cevap yazacaktır. En iyi özelliklerinden biri ise Türkçe sorulabilmesi ve her new chat bastığınızda eski olanın sol tarafta kayıtlı kalmasıdır.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »