Submagic ile videolarınıza yapay zeka ile altyazı ekleyin

Videolarınıza yapay zeka ile altyazı ekleyin…

Submagic ile videolarınıza yapay zeka ile altyazı ekleyin

Submagic videolarınıza yapay zeka sayesinde otomatik altyazı ekleyene bir araçtır. Türkçe desteği vardır ve çok başarılıdır. Kullanımı da çok kolay olan submagic ücretsiz versiyonda aylık en fazla 200 mb boyutunda 3 video oluşturmanıza izin vermektedir. Süre olarak da 1 dakika 30 saniyeden fazlasına izin vermemektedir.

Submagic ile altyazı oluşturmak için öncelikle üst sağda login tuşuna basın.En üstte login with google tıklayın ve mail adresinizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra Lets get started butonuna tıklayın. Video yükleme sayfası açıldığında ortada aşağı ok basın ve bilgisayarınızdan videonuzu yükleyin. Türkçe dilini otomatik tanıyacaktır. Eğer farklı bir dilde ise videonu o dili seçmeniz gerekmekte olduğunu unutmayın. Videonuzun adını da burada yazabilirsiniz. Son olarak upload butonuna basın. Videonuza altyazı otomatik olarak oluşturulacaktır.

İşlem tamamlandıktan sonra yeniden açılan sayfada artık yazı stilinizi, altta yazı rengini, size kısmından yazı boyutunu, yanında position kısmından ise yazınızın konumunu ayarlamanız gerekmektedir. Tavsiye olarak bir yazı teması seçin ve sadece yazının pozisyonunu ayarlayın. Caption kısmından ise eğer yazıda hata varsa üstüne tıklayarak düzeltebilirsiniz. Publish kısmına tıklayın ve buradan dilerseniz fon müziğinizi ekleyin ve altındaki kutuya da video ile ilgili açıklamanızı yazın.

Ve son olarak da üst sağda export tuşuna basın. Bu durumda videonuz oluşturulacaktır. Ana sayfaya döndüğünüzde videonun karşısında bulunan ok sayesinde bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »